Ny pris

Morlenesvej 18, 2840 Holte

187 m2 villa

Kontant 10.500.000 kr.

PRAGTFULD VILLA MED ORIGINALE DETALJER OG UGENERET HAVE


2840 Holte

Hvis vægge kunne tale, ville denne charmerende villa fra 1912 formentlig have mange spændende historier at berette. Nu er turen kommet til, at en ny familie skal fylde stuerne. Velkommen indenfor på Morlenesvej 18.

Indenfor venter jer hele 187 m² bolig, som folder sig ud på to etager. Er I til huse med sjæl, vil det ikke tage mange sekunder at forelske jer i dette hus. Overalt ses fine detaljer og stuk, der vidner om villaens alder, for den slags finder I næppe i nybyggeri. Alt lige fra skakternene i entreen, stukken og karnapperne til pejsen i en af stuerne bidrager til den herskabelige atmosfære, der ånder i dette hjem. Generelt har man værnet om husets oprindelige udtryk, og dét kan ses, for alt fremstår i meget pæn stand og er lige til at flytte ind i. Udover det omtalte boligareal har villaen også 93 m² kælder med god plads til opbevaring og hobbyrum.

Villaen ligger på en 1022 m² stor grund, og den ugenerede baghave er et sandt eventyr i børnehøjde med gamle træer og en stor plæne med god plads til leg. Den sydvendte have er yderst solrig det meste af dagen, og bliver det for varmt, kan man søge skygge under træerne eller parasollen på verandaen – en herlig oase, som ligger komplet ugeneret. Går du gennem åbningen i raftehegnet i bunden af haven, står du i Holte Midtpunkt i løbet af få minutter. En kærkommen smutvej, som sælger har brugt flittigt.

Morlenesvej 18 er det ideelle sted at slå sig ned for den travle børnefamilie, som arbejder i byen, men nyder at kunne trække sig tilbage til forstaden efter fyraften. Her har I alt, hvad I behøver indenfor kort afstand til hjemmet; Geels Skov, Holte Midtpunkt, Reprisen og Rudegård Idrætsanlæg. I flytter ind på en rolig villavej med gode skoler og daginstitutioner lige i nærheden, ligesom Holte Station også ligger i gåafstand fra jeres hoveddør.

1912
Byggeår
7
Antal rum
3
Antal toiletter
1022 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

10.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.217 kr.

Udbetaling

525.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

63,841 / 51.392 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44