Morbærvej 27, Kongsvang, 8260 Viby J

222 m2 villa

Kontant 9.998.000 kr.

Pragtfuld 3-plans villa med flotte og moderne detaljer samt masser af plads til børnefamilien


VIBY J - KONGSVANG/SKOVDAL

Smuk 3-plans luksusvilla med en fantastisk beliggenhed – tæt på alt!
Hermed præsenteres en af de yderst attraktive 3-plans villaer i det populære Skovdal midt i Kongsvang. Her bor I meget tæt på byens mange attraktioner. 5 minutters gang fra Havreballeskoven, Tivoli Friheden og Stadionsøerne. Yderligere 10 minutters gang så befinder I jer på Marselisborg Havn eller ved torvehandelen på Ingerslevs Boulevard. Rosenvangsskolen, Forældreskolen, indkøb, gode busforbindelser, letbanen, det hele er lige om hjørnet. Her vil man rigtig gerne bo!
Ejendommen præsenterer sig rigtig flot med en nydelig facade med sokkel i kampesten samt et smukt indgangsparti med overdækning. Selve villaen ligger privat og tilbagetrukket fra den stille og trafiksikre villavej. Indenfor mødes I af en smuk hall med flot trappeløb til 1. sal og nedgang til underetagen. I stueetagen finder I et velindrettet SVANE køkken med hvide elementer og bordplade af delvis sort granit. Køkkengulvet er beklædt med flot sildebensparket som i hall og spisestue.
Denne dejlige villa har 2 stuer en suite som vil imponere selv den mest kræsne køber. Her er fransk dør mellem stuerne samt et skønt lysindfald fra de store vinduespartier. I vil opleve en pragtfuld atmosfære med lyse trægulve og hvidmalede vægge samt gipslofter. Der er udgang til terrasse fra begge stuer. Herudover finder I en dejlig brændeovn som spreder hygge og varme i vinterhalvåret. Stueetagen indeholder også et svalt østvendt soveværelse med skabsvæg, badeværelse med kar samt 2 gode børneværelser.
Ejendommens 1. sal er totalt istandsat i 2003 med bl.a. nyt tag og en helt ny etage med loft til kip. Her er 2 meget store værelser i hver sin gavl som familiens teenagere vil elske at indrette og tage i brug. Herudover badeværelse med bruseniche samt multirum. Der er overalt en flot udsigt over områdets hustage fra 1. sal. Underetagen er indrettet med flere disponible rum som f.eks. værksted, teenagerum, vaskerum, viktualie/-vin rum samt gæstetoilet.
Haven er et kapitel for sig med f.eks. flere terrasser så man altid har solgaranti uanset tidspunkt på dagen. Man kan næsten ikke vente med at komme ud og nyde udelivet! I skuldersæsonen kan det flotte orangeri benyttes med fordel. Græsplænen giver rigelig plads til aktiviteter og leg foruden de smukke bede som blomstrer gennem hele sommeren. Der er en veludnyttet dobbelt garage med port mod Morbærvej. home byder velkommen til en klassisk 3-plans villa i Skovdal/Kongsvang.
9Antal rum
2004Ombygget
3Antal toiletter
1071 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

9.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.500 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

57,207 / 46.079 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben Skov Lauridsen
home Viby - Hasselager

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

torlau@home.dk

86114499

86114499