Møllevej 45, Hjordkær, 6230 Rødekro

178 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Flot familievilla i ét plan på lukket vej i Hjordkær


Stor garage, nem have og let adgang til skole

Det er en indbydende etplansvilla med god plads til familielivet, I kan se frem til at kunne flytte ind i, hvis Møllevej 45 i hyggelige Hjordkær bliver jeres nye adresse. Placeringen er ligeledes af den familievenlige slags, for I kommer til at bo for enden af et trygt og roligt vænge, og herfra er der kort afstand til Hjordkær Skole.
Endnu nærmere finder I byens børnehave samt Dagli’Brugsen, og desuden kan I være i Aabenraa efter bare ti minutter i bil. Turen til motorvejen kan klares på den halve tid, og I får således også let adgang til områdets øvrige større byer.
Ejendommen blev opført i 1977, og den fremstår i flot opdateret stand. Det er samtidig en dejlig lys atmosfære, der kendetegner de 178 kvadratmeter i ét plan, som fordeler sig på meget familievenlig manér.
Boligen er nemlig indrettet med i alt fire værelser, og det ene af disse udgør en oplagt forældreafdeling med eget badeværelse og walk-in-closet. I modsatte ende af villaen venter endnu et badeværelse samt de tre yderligere værelser. Et af disse er oplagte at reservere til familiens heldige teenager, for det ligger i forbindelse med husets rummelige bryggers, som har egen indgang.
Fra bryggerset er der ligeledes adgang til køkkenet, og dét udgør sammen med alrum og stue hjemmets centrale opholdsmiljø. Opholdsmiljøet fungerer som husets kerne, og her er god plads til såvel at samle familien i hverdagene som til at dække op til gæsterne, når de store mærkedage skal fejres.
Som yderligere et plus er der ved køkkenet et praktisk viktualierum, og derudover skal opholdsmiljøet fremhæves for, at I fra både alrummet og stuen får udgang til et delvist overdækket terrassemiljø. Det er således let at lade ude og inde smelte sammen, og da terrassen er orienteret mod sydvest, er her rigtig gode chancer for sol hele dagen igennem.
Foruden selve villaen og terrassemiljøet er det også værd at fremhæve, at haven er dejlig nem at holde, og at I på den 917 kvadratmeter store grund også får en rigtig god garage. Den er i sig selv meget rummelig, og som et ekstra plus ligger den i direkte forlængelse af et oplagt hobbyværksted.

Kunne I tænke jer at opleve hele ejendommen på nærmeste hold ved en fremvisning og få mange flere detaljer? Så kontakt os allerede i dag – vi glæder os til at byde jer indenfor.
1977
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
917 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.872 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,705 / 9.153 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045