Møllevænget 46, 2800 Kongens Lyngby

167 m2 villa

Kontant 6.995.000 kr.

Charmerende kvalitetsvilla for enden af børnevenlig lukket vej


- 226 flotte etagemeter med bl.a. gulvvarme i kælderen

Nu står Møllevænget 46 til salg. Det er en flot og indbydende hvidpudset murstensvilla, som er et super godt bud til den kvalitetsbevidste familie, der søger nye hjemlige rammer. Vi byder indenfor i 226 flotte etagemeter.
Der er kælder, stueplan og førstesal, og det er i stueplan, at I kommer til at samles. Entréen åbner nemlig direkte op i husets store leverum, som udgøres af et køkken-alrum, hvorfra et par trappetrin ned giver videre afsæt til opholdsstuen med pejs, gulvvarme og udgang til en meget stor sydvendt terrasse. 

Køkkenet kommer med grebsfrie flader, integrerede hårde hvidevarer og en køkkenø, der formår at samle jer ved barstolene. Der er dog også god plads til at trække sig tilbage i private rammer, for huset gemmer på et værelse – eller et kontor – på denne etage, mens førstesalen rummer to store værelser, eller tre værelser som planløsningen oprindeligt er tegnet. På 1. salen finder i også et flot karbadeværelse. Sidst, men absolut ikke mindst, tilbyder kælderen jer 59 kvadratmeter i boligstandard, her er der nemlig gulvvarme som kan udgøre en fantastisk teenageafdeling, hertil med vaskerum og husets andet badeværelse.
Det er tydeligt, at villaen har været i gode hænder, og kvaliteten ser I også på selve huset, hvis byggestil trækker linjer tilbage til klassisk murermesterbyg. Den hvide facade kommer med røde tegl, og så fletter terrassedøre fra både køkkenalrum og stue de indre arealer sammen med de ydre. Hele matriklen er 788 kvadratmeter stor, og det giver også plads til en skøn have med store, flotte terrasser og en nem græsplæne indrammet i høj hæk. Sidst er der carport samt skur/værksted.
Beliggende for enden af en blind vej kan I færdes – og de unge lege – trygt. Inden for omtrent en kilometers radius finder I bl.a. skole, daginstitution og supermarkeder, nærmere sagt en assorteret Rema 1000, Netto og 365, og efter en ti minutters cykeltur kan I nå såvel Bagsværd Sø som Lyngbys hyggelige bymidte. Og skal I hurtigt videre i hverdagen? Så er der hverken langt til S-togsstation eller motorvejsnet; uden for den værste myldretid kan I nå København K på knap 15 minutter.

Velkommen!
7Antal rum
1998Ombygget
2Antal toiletter
788 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.431 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

40,075 / 32.558 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Weiss
home Kgs. Lyngby

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

alwei@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44