Møllesvinget 11, Alsønderup, 3400 Hillerød

118 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

Flot og velholdt villa tæt på natur


Flot og velholdt villa tæt på natur
Velkommen til Møllesvinget 11, hvor I bliver mødt af en indbydende villa, der er præget af både charmerende og moderniserede materialer. Tilhørende villaen får I en yderst veletableret have, mens området understøtter fornemmelsen af ro.
Villaen åbner op via entréen og disponerer derudover over bryggers, badeværelse, tre værelser, gangareal, køkken og stue. I kan glæde jer over den optimale planløsning, hvor I hurtigt kan ordne alle praktikaliteter i entré og bryggers, hvor sidstnævnte er indrettet med vaskefaciliteter og plads til at ordne og folde. Badeværelset fremstår desuden nydeligt i et fint flisedesign, hvor både separat bruseniche og vindue til udluftning er prioriteret. Køkkenet kan udsmykkes med spisebord, så I kan skabe et ægte samtalekøkken; her kan I kokkerere i nydelige, kvalitetsrige rammer med flotte plankegulve og et godt lysindfald. Stuen og værelserne er ligeledes gjort af de velholdte gulve samt ideelle muligheder for at indrette lige efter jeres behov, hvor soveværelserne kan dekoreres med senge, kreahjørne og legekroge, og stuen kan forvandles til et dejligt flyderrum, hvor I kan nyde udsynet til haven.
Dette smukt etablerede uderum er anlagt med blomsterbede, solterrasse, buske og træer, der alle danner rammen om et stemningsfyldt haveliv. Udover afslapning på terrassen kan I nyde drivhuset og mulighederne for at omdanne det til enten udestue eller køkkenhave. Grunden er samtidig udstyret med et funktionelt anneks, hvor opbevaring, soverum og hems står til rådighed.
I befinder jer i Alsønderup: en naturrig placering med alle nødvendigheder indenfor rækkevidde. Her er både skole, daginstitution og fritidshjem, mens offentlig transport hurtigt kan bringe jer ind mod skønne Hillerød, hvor I kan få dækket behovet for bylivet. Ved selve adressen kan I bare nyde de friske gåture til fulde, mens bl.a. skov og sø er attraktive destinationer.
5Antal rum
1973Ombygget
825 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.340 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,148 / 12.875 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Amalie Nørtoft Stausbøll
home Hillerød

Ejendomsmægler, MDE

amas@home.dk

88 20 93 30

88 20 93 30