Mølleparken 20, 7080 Børkop

220 m2 villa

Kontant 4.195.000 kr.

Skønt beliggende villa


I et børnevenligt kvarter, centralt i Børkop

Er drømmen at bo i et skønt kuperet og børnevenlig kvarter i Børkop, så kunne Mølleparken 20, bestemt være noget for jer!

I et lukket kvarter i Børkop er denne fuldmurede kvalitetsvilla fra 2005, beliggende i rolige og ugenerede omgivelser. Villaen byder således på tidssvarende interiør fra Svane i både køkken, bryggers og badeværelser samt Vola i køkken og bad. Masser af lys og rummelighed, som udfolder sig på 220 m2 i et plan, med yderligere 52 m2 udhus og carport. Grunden er 1094 m2 og er beliggende ud til grønt område, dernæst er der en skønt velanlagt have med gode terrasse miljøer, have og masser af frugttræer i baghaven.

Ejendommen er udstyret med hvide træ/alu-vinduer, og det sorte tegltag og murstensfacaden med flotlys nuance giver huset karakter og vidner om den gennemgående kvalitet. Der er tilmed en integreret carport med plads til to biler, ligesom den fine forhave kommer til syne ved ankomst på matriklen. Dernæst er der også to fine integrerede fuldmurede udhuse og flotte udendørslamper.

Indenfor byder villaen på en god og funktionel planløsning, opdelt i forældre og børneafdeling. Man bydes indenfor i den rummelige entré med godt med plads til at hænge overtøjet. Herfra er der adgang til køkkenet som er husets hjerte og samlingspunkt. Køkkenet er i hvide elementer fra Svane og har den flotteste udsigt, da huset er højt beliggende - fra køkkenet er der også udgang til den skønneugeneret have og terrasse. Dernæst kan det nævnes, at der er store italienske klinker og LED spots.

Børneafdelingen byder på 4 store værelser, badeværelse med bruser og bryggers med praktisk viktualierum og udgang til terrasse. I modsatte ende af villaen finder man kontor, soveværelse med skabsvæg, egetræsplanker og badeværelse med både bruser og spabad. Stuen har en skøn atmosfære med loft til kip, store vinduespartier med kig til haven. På hele grunden fornemmer man virkelig hvor ugeneret villaen er beliggende.

Så leder du efter en villa, beliggende ugeneret, med plads til den store familie og med godt naboskab, så ring til os for en fremvisning allerede i dag.

2005
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.049 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,741 / 20.612 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonna Harbo
home Brejning

Ejendomsmægler MDE

joha@home.dk

75 86 88 00

75 86 88 00