Møllemarksvej 3, Bolbro, 5200 Odense V

116 m2 villa

Kontant 2.499.000 kr.

Smuk og klassisk villa på lukket villavej


- køb og overtag huset indeværende år (ultimo december)

home Dalum kan med den største fornøjelse åbne døren til at fremvisning dette nydelige hjem, med flotte hvidpudsede facader, der snildt kan rumme hele familien fordelt på flere etager, godt placeret på en lukket villavej og med sikker skolevej via tunnel til Provstegaardskolen.
Fra hoveddøren er der mildest talt kort afstand til alting. Hér blot at nævne skolegang med både folkeskole eller HHX, Bolbrohallen, Odense Stadion og Idrætspark, Tarupcentret, Odense Centrum med masser café- og shoppingmuligheder – alt imens der tillige er let tilkørsel til det Fynske Motorvejsnet.
Udefra står huset med sit klassiske udtryk fra 30’erne med hvidpudsede facader og rødt tegltag. 5-trin op fra indkørslen nås hoveddør med entré og gangareal, hvor det svungne og originale trappeforløb mod 1. salen mødes – Herfra gives der adgang til 2 stuer en suite med henholdsvis opholdsstue og spisestue, hvor sidstnævnte er med udgang til et skøn og hævet træterrassemiljø, orienteret mod syd – På skillevæggens modsatte side findes et pænt HTH-køkken fra 1997, men hvor der vil være gode køkken/alrumsmuligheder, hvis dette er et must. På 1. salen er der en god afdeling bestående af to lyse og store værelser, samt et pænt og opdateret badeværelse fra 2008 med gulvvarme, naturligvis.
I underetagen en god brugskælder på 70 m2 med 2 større disponible rum i en fin boligstandard, oplagt til gæste- eller teenageafdeling, foruden viktualierum samt vaskerum med indgang udefra.
Matriklen måler 574 m2 og er bagtil ganske lukket og afskærmet, primært med græs, fliser, let beplantning, samt hyggelige terrassearealer, der skaber de perfekte rammer for udendørslivet og en børnefamilie. Fortil er der tillige fliseareal med indkørsel og bilholdplads, foruden det 17 m2 store garageanlæg med fine værksteds- og opmagasineringsmuligheder.
Går du efter en villa med et klassisk udtryk, i kort cykelafstand til city, men også omkranset af en masse liv, lokale institutioner samt aktiviteter – så er dette i vores optik et let valg.
Kontakt os for spørgsmål eller fremvisningsønske.
4Antal rum
1935Byggeår
574 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.499.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.963 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,420 / 11.508 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Daniel Andersen
home Dalum

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

danand@home.dk

63125540

63125540