Ny pris

Møllegade 36, 8660 Skanderborg

128 m2 villa

Kontant 3.795.000 kr.

Skanderborg Midtby


Klassisk murermestervilla med ugeneret gårdhave midt i byen

SKANDERBORG CENTRUM – Er drømmen at bo midt i byen med få skridt til byens butikker, caféer og liv? Her er I tæt på alt, hvad I behøver til daglig af indkøb, daginstitutioner og kun få skridt fra den velrenommerede Morten Børup Skole. Så bliver det næppe nemmere. Kulturhuset og biblioteket ligger en fem minutters gåtur væk og her kan I både besøge caféen og biografen samt få kulturelle oplevelser for hele familien. I kan gå hjem og sove i jeres eget hus efter den årligt tilbagevendende og evigt populære Smukfest, der foregår her i byen. Velkommen til Midtjyllands måske
hyggeligste by!

MODERNISERET BYHUS I TO PLAN – Her er murermestervillaen for jer, der vil bo centralt i et ældre hus med masser af charme og sjæl, med kig til både sø og skov. Ejerne har de løbende renoveret og forbedret villaen, der i dag fremstår indflytningsklar med mange hyggelige detaljer fra det oprindelige hus fra 1912. Der er naturligvis gaskomfur, så man kan starte morgenen med en rigtig espresso på italiensk maner med den klassiske alukande! Huset er malet, gulvene er slebet, ventilationsanlæg og en masse detaljer, så huset opfylder alle kravene for familien i dagligdagen. Her er bl.a. tænkt på praktiske løsninger med masser af opbevaring. 
Resultatet er et funktionelt hus med mange indretningsmuligheder i de tre stuer en suite. Huset virker større grundet den gode planløsning. I stueplan såvel som i de tre værelser ovenpå er der et skønt lysindfald. Badværelset er ældre dato og kunne med fordel renoveres, men det virker. Der er toilet i stueplan, hvilket er skønt i et hus i flere plan. Fantastisk kælder, hvor al praktikken og det store "bryggers" findes, som kan være en mangelvare i de ældre huse.

SKØN OG VELHOLDT GÅRDHAVE – Skanderborgs måske hyggeligste oase midt i byen. Her er opvoksede træer, der giver privatliv og en smuk kulisse om huset. Fra foråret er der altid blomst i enten frugttræer, buske eller det smukke magnoliatræ. Der er etableret en superlækker terrasse, der sammen med det hyggelige orangeri forlænger sæsonen og indbyder til at blive brugt af både store og små. Den nye terrasse bag orangeriet er en alle tiders morgenterrasse, så tag kaffen med herud en morgen og nye solens færd over himlen. Aftensolen nydes fra den store træterrasse, hvor I måske lige har nydt et måltid tilberedt på grillen. Der er altså mulighed for at nyde solen fra morgen til aften i haven. Udhuset er indrettet til værksted, hvor I kan gå og nørkle og opbevare hobbyartikler.

home byder velkommen i denne gedigne og velbyggede ejendom midt i byen for livsnydere, der ønsker at bo midt i byen uden at have et lån på 5-6 mio., som skaber frihed til meget andet i livet!
4Antal rum
1912Byggeår
2Antal toiletter
381 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.900 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,869 / 17.342 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Skanderborg

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11