Møllebro 4, 6092 Sønder Stenderup

175 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Unikt beliggende vinkelvilla opført i 2002 og ombygget i 2012


Beliggende i roligt villa kvarter med smuk natur i baghaven i Sdr. Stenderup

Flot, indbydende villa beliggende på Møllebro 4 i naturskønne omgivelser kan nu blive jeres.
Med en beliggenhed nær Binderup Mølleå for enden af en lukket vej, bliver det ikke meget bedre. Her får I udsigt til eng og en dejlig stor have, der indbyder til udeliv. Her i kvarteret kan børnene stadig lege ude på vejen, tegne med kridt samt lære at cykle i rolige, trygge omgivelser.
Boligen er med kort afstand til børnehave og fritidstilbud, og er ideel for familien med børn, idet her er gode betingelser for at få en travl hverdag til at glide ligesom Kolding blot er en køretur på ca. 15 minutter bag rattet væk, og hvor Skibelund strand kan nås på 7 minutter.
Der er skolebus til Bjert Skole fra Stenderup.
I ankommer til villaen med solcelleanlæg fra 2012, der står flot og indbydende, ved den store indkørsel med gode parkeringsmuligheder for jer og jeres gæster.
Villaen er opført i 2002 og byder på 175 kvm i en velindrettet planløsning med en separat forældreafdeling bestående af soveværelse med eget badeværelse.
I træder ind i den rummelige entré med garderobeplads, hvorfra I får adgang til det meget veludnyttede bryggers med plads til vaskefaciliteter, disponibelt rum, badeværelse samt to gode værelser.
Hjemmets leverum er det flotte køkken/alrum fra efteråret 2020, hvorfra I har udgang til stor sydvestvendt terrasse. Svanekøkkenet er moderne med grebsfrie elementer holdt i hvidt med en stor skabsvæg med integreret hvidevarer og ovne i god arbejdshøjde - gulvet er et flot mørkt microcement gulv. Dertil en skøn opholdsstue med loft til kip, flotte slibbare trægulve og store vinduespartier, der giver flotte lysindfald.
Dertil får I yderligere tre gode værelser, to af disse ved en mindre gang om liggende om endnu et badeværelse med bruseniche.
Ude venter en stor, skøn ugeneret have med nedgravet trampolin og bungyjump stolper, som sælger oplyser, har været et stort hit for børnene. Den flisebelagte terrasse omgivet af farverig beplantning har plads til at familien kan samles.

7Antal rum
2012Ombygget
3Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.003 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,540 / 9.187 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311