Møllebakken 5, Lading, 8471 Sabro

219 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

SABRO - Lading


Indbydende og rummelig familievilla med bl.a. 2 badeværelser samt mulighed for mange værelser

home åbner hermed døren op til en skøn og rummelig 2-plans villa på attraktiv beliggenhed med rummelige 219 m2 bolig! Her får I en indflytningsklar ejendom med masser af muligheder og dejlig have. Læg hertil, at ejendommen er beliggende i hyggeligt villaområde med overskuelig afstand til gode muligheder for indkøb, offentlig transport, daginstitution, skole og hvad der ellers hører sig til det perfekte kvarter for den etablerede familie.
Villaen har gennemgående gode lysindfald og fremstår indbydende med dejlige hjerterum samt gode, rummelige værelser; og dermed de oplagte rammer for den etablerede (eller etablerende) børnefamilie! 2 entréer til henholdsvis stor gæsteentré og bryggers med vaskefaciliteter og gode opbevaringsmuligheder. Flot køkken med de optimale rammer for nærvær og samtale under såvel madlavningen i det nydelige og funktionelle køkken med som ved bar-afdelingen lige ved. I delvis åben forbindelse hermed er stor og hyggelig opholdsstue med god plads til TV-sofaafdeling og hyggekrog samt stort spisebordsafsnit med plads til mange gæster. 

Fra køkkenet og stuen er direkte udgang til terrasser for- og bag huset samt den private have. Her får I en skøn og samtidig overskuelig have med oplagt mulighed for såvel hyggelige stunder ved grillen på en af terrasserne eller for boldspil samt leg på den grønne plæne. Alt dette i private og rolige omgivelser, hvor solen kan nydes fra morgen til aften. 

Endvidere byder boligen i stueplan på 2 gode og regulære soveværelser samt rummeligt badeværelse med toilet, brus og vask. På 1. salen er husets 2. badeværelse, 2 gode og regulære værelser i indretningsvenlige størrelser. Derudover meget stor stue-/hobby-/legerum med gode muligheder. Her er også udgang til overdækket altan med dejligt udsigt. 

På ejendommen er gode parkeringsmuligheder og carport, samt separat skur/værksted med god plads til eksempelvis haveredskaber, havemøbler, grill mv.

Området omkring ”Lading” og mere konkret Møllebakken er kendt for sine imødekommende og venlige beboerne, samt dejlige ro og fornemmelse af idyl og luft. I kort afstand fra ejendommen ligger det fantastiske naturområde omkring Lading Sø, som også populær grundet sine smukke, grønne omgivelser samt oplagte muligheder for gå-, løbe- og cykelture på de etablerede stisystemer heromkring – og selve villakvarteret omkring Møllebakken består af en god blanding af børnefamilier og ældre. Til den ene side og mod Aarhus ligger Sabro Centrum og til den anden side Hammel Centrum, som generelt er et godt og veletableret postnummer i vækst, og er bl.a. eftertragtet grundet sine naturskønne omgivelser, hvor du her har ro og idyl samt et godt byliv, som byder på næsten alt hvad hjertet begærer. For de, der har arbejde uden for Aarhus Kommune bør den yderst ideelle infrastruktur til motorvejsnettet mod syd, vest og nord også nævnes, hvilket sikrer en hurtig adgang hertil samtidig med, at afstanden til Aarhus City og storbylivet blot hedder ca. 16 km.
Det tilknyttede skoledistrikt for nærværende adresse er "Søndervangskolen", der kun ligger ca. 10 km. fra boligen i Hammel By, hvor der i øvrigt er et dunkende hjerte med hyggelige butikker og mulighed for køb af morgenbrød, boligindretning, wellnessprodukter mv.
Alt i alt en skøn 2-plans villa på en rolig og attraktiv beliggenhed for køberne, der søger en rolig beliggenhed i et godt kvarter med søde og imødekommende naboer.
home byder velkommen til en dejlig boligoplevelse på en attraktiv beliggenhed!
7Antal rum
1976Byggeår
2Antal toiletter
1273 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.320 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,310 / 13.752 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Tilst - Sabro

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

8615 2700

8615 2700