Mirabellevej 6, Bramdrupdam, 6000 Kolding

172 m2 villa

Kontant 3.395.000 kr.

Velindrettet med 5 gode værelser


Fuldmuret villa med skoven i baghaven

Her kan du blive ejer af en villa fra 1998, som løbende er blevet opdateret. Ejendommen præsenterer sig flot med 172 velfordelte boligkvadratmeter i ét enkelt plan. Dertil kommer en muret dobbeltcarport på 69 kvadratmeter med to integrerede redskabsrum.
Boligen giver mange indretningsmuligheder. De fem værelser fordeler sig med to afdelinger af huset, hvor der er mulighed for en børneafdeling samt en stor forældreafdeling med mulighed for walk-in i det tredje værelse. Det femte værelse ligger for enden af stuen – afskærmet fra de fire andre, så her er der mulighed for et stort kontor, bibliotek eller hvad behovet måtte være. Tre af værelserne har desuden – ligesom køkken-alrummet – terrassedøre, der leder direkte ud til den lukkede fliseterrasse, som om sommeren bliver det naturlige centrum for samværet. Hvis du kun har brug for fire børneværelser, er der stadig god plads til hele familien.
Husets store køkken/alrum er samlingspunktet for familie og venner, og den store stue rummer også mulighed for at trække sig tilbage og hygge omkring en god film. Derudover får du både bryggers og viktualierum. Der er højt til loftet i stuen, som har lysindfald hele dagen fra syd. Køkken-alrummet kan præsentere et lækkert, åbent køkken med hvide elementer, loftspots og elegant integrerede hvidevarer.
Haven er dejligt privat, da den omkranses af en høj hæk og bede med smukke buske og blomster. Der er en overdækket afdeling på fliseterrassen ved huset, og I kan finde morgensolen på husets anden terrasse, som ligger i det ene hjørne op mod skoven. Der er god plads til børnenes leg på den åbne plæne.
Boligen ligger med skoven lige i baghaven, og Mirabellevej er et roligt, lukket og utrafikeret vænge i udkanten af Bramdrupdam. Her kommer I til at bo både fredeligt og familievenligt – der ligger i øvrigt en god legeplads lige rundt om hjørnet.
I bliver naboer til et stort, skønt naturområde, som indbyder til lange gå- og løbeture i det grønne. Kolding Golf Club, Ketchecenteret og blandt andet rideklubben ligger en lille køretur væk på cykel eller i bil, og det samme gør Kolding Storcenter. Dagligdagens indkøb kan klares i SuperBrugsen, som I kan spadsere til på mindre end ti minutter. Ring, og lad os arrangere en fremvisning!
6Antal rum
1998Byggeår
2Antal toiletter
827 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.778 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,539 / 15.559 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christopher Tobias Høi Maagaard
home Kolding Åpark

Salg og vurdering

chmaa@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33