Købsaftale underskrevet

Mengvej 9, Stubbum, 6070 Christiansfeld

112 m2 villa

Kontant 1.095.000 kr.

Stubbum


Lys og indflytningsklar villa med naturskøn beliggenhed

Her kommer man til at bo omgivet af den smukkeste natur og et sted, hvor man kan mærke skuldrene falde ned og roen sætte ind. Samtidig er man kun 10 minutters kørsel fra Christiansfeld med skole, børnehave, daginstitution, indkøb og fritidsfaciliteter. Finder I glæde ved at bo i nærkontakt med naturen og hvor man kan nyde dyrelivet, samt en vandre- og cykelrute om Hejls Nor er dette boligen for jer.

Vi bydes indenfor i en lys og åben entré med bryggers hvor der er mulighed for vaske og tørrefaciliteter. Samt et badeværelse med bruseniche. En stor dejlig stue hvor hele familien kan samles til div. arrangementer eller en hyggelig aften med brændeovnen tændt. Herfra er der også udgang til en stor sydvendt terrasse. Boligen byder på et lyst og åbent køkken med alt hvad I skal bruge til hverdagens madlavning. Derudover et soveværelse samt et børneværelse. I kælderen finder vi godt disponibelrum.

Ejendommen ligger på dejlig stor grund, med stor østvendt terrasse lige uden for stuen. Vi finder også en stor velholdt plæne med plads til boldspil og leg. Haven byder også på en bålplads hvor I kan samles og forlænge sommeraftnerne med varmen fra bålet. Derudover finder I også en stor garage med integreret værksted, hvor der er plads til alle familiens cykler, haveredskaber og værktøj.

Kunne I tænke jer at opleve det hele på nærmeste hold ved en fremvisning? Så tøv ikke med at kontakte os og få mange flere detaljer – vi glæder os til at byde jer velkommen.

4Antal rum
1969Byggeår
1178 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545