Markgade 44, 6270 Tønder

115 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Moderniseret byhus med en central placering i Tønder!


Et hus der emmer af charme og stil!

Centralt i Tønder udbydes nu dette yderst velholdte dobbelthus. Her er du i kort afstand til alle hverdagens fornødenheder i form af indkøb, institution, skole samt offentligt transport.

Huset er opført i 1922 og har et samlet boligarealet på 115 kvm fordelt i 2 plan, samt en tør kælder på 2 kvm, der med fordel kan bruges til opbevaring. Huset er de i seneste 10 år blevet renoveret, hvilket er medvirkende til, at huset står virkelig skarpt!

Huset fremstår i meget pæn stand, med en muret facade i røde sten, tegltag og trævinduer. Huset opvarmes med fjernvarme og er klassificeret med et flot energimærke C. Varmefordeling sker via gulvvarme i husets stueetage og radiatorer på 1. sal. 

Indvendigt byder boligen på en rumlig og lys entré, med god plads til opbevaring af sko og overtøj. Herfra er der adgang til et velholdt badeværelse med bruseniche, der er med store meget stilfulde jordfarvede klinker. Fra entreen er der yderligere adgang til et disponibelt rum, som med fordel kan bruges til vaskefaciliteter. Husets køkken er i åben forbindelse med stuen, hvor mange hyggelige timer kan nydes med familien. Køkkenet er med et  lyst HTH-miljø og en flot træbordplade. Det jordfarvede klinkegulv tilfører køkkenet varme og giver rummet en hyggelig atmosfære, så man virkelig får lyst til at bruge mange timer i rummet. Stuen er med et pænt vinylklikgulv og har god plads til både at indrette sig med spisebord og sofagruppe. Fra stuen er der mulighed for at tilgå husets sydvest-vendte træ-terrasse. Herudover finder du det første værelse i husets stueplan, der er med samme vinylklikgulv som i stuen, og har en god størrelse til en dobbeltseng, samtidig med at der er mulighed for skabsplads.

1. salen byder på endnu et stort  badeværelse, med badekar, lyst miljø og karakteristisk skakternet gulv. Yderligere byder 1. salen på et stort værelse med tilhørende walk-in closet. 

Udvendig finder du en dejlig privat grund på 414 kvm med tilhørende udhus på 9 kvm og 21 kvm carport. Udover den sydvest-vendte terrasse, er der yderligere 2 flisebelagte terrasser - En sydvendt ved hoveddøren og en beliggende forenden af den dejlige have. 

For aftale om fremvisning kontakt home Tønder på tlf.: 7472 6270. Ses vi? Det håber jeg virkelig vi gør!
3Antal rum
1922Byggeår
2Antal toiletter
414 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.242 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,542 / 6.000 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270