Marie Bregendahls Vej 23, 4700 Næstved

145 m2 villa

Kontant 2.095.000 kr.

Et velindrettet hjem i Næstved


I børnefamiliens favør

På en rolig, blind vej i Næstved finder I denne fine etplansvilla, der er som skræddersyet til familien med tre værelser, to badeværelser og gode opholdsrum. Beliggenheden tilgodeser også jer med småbørn, for der er kort afstand til skole, indkøb og pasningstilbud. Velkommen til Marie Bregendahls Vej 23.
Start i stuen, hvis vinkelform giver masser af indretningsmuligheder. Her stiller I spisebordet nærved køkkenet, mens det bløde møblement arrangeres i forbindelse med pilleovnen. Lysindfaldet er i øvrigt eminent, og der er udgang til terrassen mod sydvest. Køkkenet tilstøder, og her er fint med arbejdsrum. Desuden er dørene samt trelagsvinduerne fra Rationel skiftet i 2016-2018.
Videre har I en klassisk indretning af det 145 kvm store hjem med en fordelingsgang, der leder til tre værelser og to badeværelser foruden et bryggers. Alle værelserne har pæne størrelser, og her er plads til forældre og børn. Det er da også enormt praktisk med to badeværelser, så morgenrutinerne glider ufortrødent, og det ene af dem har endda både brus og kar. Endelig vil I værdsætte bryggerset med mulighed for at opsætte vaskefaciliteter.
Ude har I en hyggelig og lukket have, hvor en stor græsplæne kalder på at huse fodboldkampe og fangeleg, mens terrassen mod sydvest inviterer til mere stillesiddende og afslappende aktiviteter med god mad og et glas vin i hånden. Der er også et væld af træer, som giver uderummet karakter, og afslutningsvis er der en indkørsel fra 2019, der munder ud i en carport.
Der er legekammerater på vejen, og hele nærområdet er indhyllet i stisystemer og blinde veje. I kan også gå til nærmeste dagligvarebutik, og dertil tager det ikke andet end fem minutter at cykle til idrætsfaciliteter, skole og kulturhuset.
Kom og oplev boligen.
1976
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
835 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.994 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,925 / 10.168 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Findsen Hansen
home Næstved

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

finha@home.dk

55 77 41 00

55 77 41 00