Købsaftale underskrevet

Marcus Alle 20, 6000 Kolding

135 m2 villa

Kontant 4.445.000 kr.

229 kvadratmeter i det populære Ålykkekvarter


Flot vedligeholdt og lækkert lysindfald

I det populære Ålykkekvarter i Kolding får du mulighed for at flytte ind i denne dejlige villa. Boligen er velholdt, og den seneste renovering fandt sted i 2020. Her blev alle rum i underetagen opdateret med gulvvarme, genvekslingsanlæg samt opdaterede gulve, vægge og lofter. Køkkenet blev udskiftet af sælgeren i 2015.
Denne klassiske villa er også blevet opdateret af den tidligere ejer, der var arkitekt. Derfor får du et fantastisk alrum med masser af lysindfald fra tre verdenshjørner og rigelig plads til at samle familie og venner.
De tre etager byder på følgende: På stueplan bydes du velkommen i en lys entre med trappe til første sal. Der er to stuer ud mod vejen, som i dag er opdelt, så den ene af stuerne fungerer som et værelse. Villaens tredje stue giver dig mulighed for at skabe en hyggekrog til børnene, et kontorområde eller bare en behagelig plads til at nyde duften af madlavning i en god stol. Arkitekten har skabt et elegant lysbånd ved køkkenet, der forbinder de to rum. Køkkenet er delvist åbent og forbundet med det store, lyse alrum.
På første sal finder du to store værelser, hvoraf det ene har en hems. Her er der også et lækkert badeværelse og gode opbevaringsmuligheder på reposet.
I underetagen bidrager de synlige bjælker til at bevare husets sjæl, selvom denne del blev renoveret i 2020. Her finder du et praktisk bryggers og et badeværelse med bruser, samt to gode, store disponible rum og mulighed for en bagindgang eller ekstra bryggers. Der er masser af plads til opbevaring, eller du kan tilpasse rummene efter dine behov, f.eks. til en vinkælder, et kontor eller hvad du måtte ønske.
Haven er velafskærmet, og der er flere terrassemuligheder omkring huset. Derudover er der en carport og et udhus til boligen, der giver ekstra praktisk opbevaringsplads.
Når du flytter ind i Ålykkekvarteret, får du også mulighed for at blive en del af et unikt fællesskab med egen sportsforening, fællesspisninger og hyggelige aktiviteter året rundt. Du vil også kunne nyde naturen i Ådalen, og alle byens glæder ligger blot 100 meter fra huset.
4Antal rum
1992Ombygget
2Antal toiletter
510 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33