Maltgørervej 9, 5471 Søndersø

114 m2 villa

Kontant 1.545.000 kr.

Villa med tag fra 2016 og med eget værksted


Beliggende tæt på alle faciliteterne i Søndersø

Maltgørervej 9, 5471 Søndersø - En fantastisk bolig med en skøn beliggenhed!
Området omkring Maltgørervej 9 byder på alt, hvad hjertet begærer. Beliggende i Søndersø, har du alle faciliteter lige ved hånden. Her er tæt til indkøb, skoler, daginstitutioner og offentlig transport. 
Villaen på Maltgørervej 9 byder på tag fra 2016 og er indbegrebet af stil og komfort. Når du træder ind i entréen, bliver du straks mødt af en lun og indbydende atmosfære. I boligen har du to gode værelser samt et rummeligt soveværelse, der indbyder til afslapning og ro. Det stilfulde køkken/alrum fra 2015 er et køkken, der vil imponere enhver madentusiast. Udover det pæne HTH køkken, byder køkken / alrummet også på rigelig plads til både spiseplads og opholdsstue. Fra stuen er der desuden også udgang til den store sydvendte terrasse. Via køkkenet er der adgang til et nydeligt bryggers med egen indgang. I villaen finder du også et ældre retro badeværelse.
Den nydelige og rummelige have er en drøm for enhver haveentusiast. Med hele 4738 m² giver haven masser af plads til leg, afslapning og hygge. Grundet den velplacerede beplantning er haven dejlig ugeneret, hvilket skaber den ultimative atmosfære af privatliv. På den store grund finder du også et rummeligt lager/værksted på 195 m². Lageret indeholder et stort rum med højt til loftet, et mindre disponibelt rum samt et godt disponibelt rum med egen indgang. Der er også et skønt rum, hvor du har mulighed for både at have bar og kontor - så er fyraftenensøllen ikke langt væk. Mulighederne er mange, og dette rum er ideelt til hobbyaktiviteter, hvor der er plads til at rode med biler eller andre spændende projekter.
Med Maltgørervej 9 får du en unik bolig med en god beliggenhed og en imponerende have. Her får du muligheden for at bo centralt og samtidig nyde et roligt og grønt miljø. Med alle faciliteter lige i nærheden og masser af plads til hobbyaktiviteter er denne bolig det perfekte valg for dig, der ønsker den centrale beliggenhed samt værksted. Gå ikke glip af denne enestående mulighed og kontakt os allerede i dag for at få mere information og en fremvisning. Vi glæder os til at præsentere dig for alt, hvad Maltgørervej 9 har at byde på!
4Antal rum
1978Byggeår
4738 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.545.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.403 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,957 / 7.087 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Emil Lassen
home Nordfyn

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jalas@home.dk

64824232

64824232