Mågevej 1, Høng, 4270 Høng

260 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Kæmpe familiedomicil på lukket villavej


Mågevej 1, 4270 Høng

På stille lukket villavej i Høng, mellem Kalundborg og Slagelse, ligger denne kæmpestore skønne villa, som tidligere har været domicil for byens advokat. Boligen er istandsat med respekt for husets dna, og er det perfekte match til den store familie eller til familien som har brug for ekstra plads til enten hobby eller måske liberale erhverv.


Ejendommen byder på følgende: God entre – gæstetoilet – spisestue i åben forbindelse til skønt og lyst køkken – hyggelig og rummelig stue med udgang til dejlig træterrasse – værelse – gang med original trappe til 1. sal og direkte udgang til havestue – skøn fordelingsgang, med mindre grovkøkken og med gode opbevaringsmuligheder og direkte udgang til terrasse – 2 gode badeværelser med brus – disponibelt rum – mindre fyrrum samt godt bryggers med plads til vaskesøjle og med udgang til haven.


1. salen byder på: Repos – stort værelse - 2 mindre værelser som vil kunne slås sammen til et – samt endnu et værelse.


Som tilhørende ekstraudstyr medfølger godt værksted/udhus med gode opbevaringsmuligheder. God og nem have, der er anlagt med holmegårdssten, skønne terrasser, fine stenbede med smukke buske og mindre træer, samt græsplæne som byder op til masser af fri leg.


Den skønne ejendom er beliggende få minutter fra skole, bibliotek, Høng station og centret, med gode butikker og indkøbsmuligheder. Har du en logrende hund, der elsker gåture, kan Kløverstiernes naturskønne ruter nås indenfor få hundrede meter.

6Antal rum
1979Ombygget
2Antal toiletter
1360 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.229 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,551 / 9.304 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jan Holm
home Kalundborg

Sælger

holmes@home.dk

59 51 56 00

59 51 56 00