Lysholmparken 80, Osted, 4320 Lejre

134 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Velindrettet villa i børnevenligt villakvarter!


-En meget praktisk villa tæt på Skole, indkøb og fritidsfaciliteter.

Den gode udnyttelse byder bl.a. åbent køkken, stor vinkelstue, 3 værelser, 2 badeværelser og stort praktisk bryggers.

Huset trænger til modernisering. 

Til familien, der gerne vil have ro og være nær en skøn natur samt være en del af et eftertragtet og børnevenligt villakvarter fyldt med gode faciliteter.

Ejendommen: Et af de velkendte og klassiske parcelhuse, der blev opført i 1960érne og starten af 1970érne. Varmeinstallation er centralvarme fra et oliefyr.

Huset indeholder: Entré og fordelingsgang. Stor, lys og rummelig vinkelstue med udgang til den overdækkede terrasse. Funktionelt køkken, der ligger i åben forbindelse til stuen. 2 badeværelser med gode indretningsmuligheder. 3 værelser med fine størrelser. Stort og praktisk bryggers.

Område: Osted ligger mellem Roskilde og Ringsted, som begge kan nås på ca. 15 min. i bil. Byen var oprindelig en landsby med kirke fra 1100-tallet og kroen kendes helt tilbage fra 1521. I takt med at landbruget oplevede bedre tider, udvikledes Osted i slutningen af 1800-tallet med mere industri. Det første savværk oprettedes i 1880, og i 1887 etablerede lokale bønder det kendte andelsmejeri Landmandslyst, der lukkede i midten af 1990érne. Byen er fortsat en hyggelig og udviklende landsby i vækst. Osted er en lille landsby der værner om det sociale mellem mennesker, der er plads til alle og der er ikke den sportsgren man ikke kan dyrke i Osted. Derudover er der mange arrangementer i det lille kulturhus, herunder bl.a. fællesspisning, julehygge, vinsmagning, loppemarkeder osv. hvilket er meget populært og har stor opbakning blandt borgerne. Huset ligger i starten af en stille villavej nær byens idrætsanlæg og er desuden omkranset af smuk natur i form af skov og marker samt tæt ved Nationalparken Skjoldungernes Land, hvor man kan nyde roen med lange skønne gåture. Fra ejendommen er der gåafstand til alle byens faciliteter, såsom attraktiv folkeskole, flere daginstitutioner, mange forskellige idrætsfaciliteter, flere supermarkeder samt specialbutikker, herunder den populære Osted Slagter&Ost og Ostemejeriet, hvor du kan få alt til din tapas. Med andre ord er der alt hvad man har behov for i dagligdagen. 
1970
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
710 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.061 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,342 / 9.672 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Kastrup
home Roskilde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

anka@home.dk

5555 4000

5555 4000