Lysengvej 12, 8270 Højbjerg

208 m2 villa

Kontant 9.495.000 kr.

Total istandsat/ombygget 3-plans familievilla med stor grund og garage/udhus på 307 m2!


HØJBJERG - LYSENG

Stor luksusvilla med udsigt og egen park - her er masser af muligheder!
Denne pragtfulde ejendom hører til blandt de mest sjældne i Højbjerg. Forestil jer en beliggenhed som nærmest kun opleves langt ude på landet med udsigt over åbne marker. Læg hertil at vi befinder os midt i attraktive Højbjerg ved Lyseng med gåafstand til skole, indkøb og bybus. Denne ejendom skal opleves!

Allerede ved ankomsten til ejendommen stiger forventningerne til en ekstraordinær boligoplevelse. Fra parkeringsarealet ved Lyseng tager I grusvejen forbi boldbanerne og kører op til en meget privat og tilbagetrukket beliggenhed. Området er udlagt som rekreative arealer i Aarhus og her er ingen naboer tæt på. Grunden er på knap 3.000 m2 og udlagt til egen park med stor nysået græsplæne. 

Den flotte smedejernsport åbnes med fjernbetjening og her er rigeligt med plads til parkering på den flisebelagte indkørsel. Ejendommen er totalt ombygget idet kun de oprindelige ydervægge er bevaret. Villaen byder jer indenfor med en central entre med trappe til 1. sal samt kælder. Der er badeværelse på hver etage med smukke sandfarvede klinker. Villaens centrale mødested er uden tvivl det store og lyst indrettede køkken-/alrum med nyt HTH køkken og en nordisk stil med bl.a. akustiklofter. Her er rigeligt plads til både hverdag og fest. Fra alrum er der adgang til 2 store børneværelser.

Villaens 1. sal indeholder opholdsstue med udgang til en pragtfuld altanterrasse med glasværn og udsigt over området. Her vil man nyde mange sommeraftener uden at skulle bekymre sig for nysgerrige blikke. Det naturlige forældresoveværelse findes i tagetagen foruden omtalte badeværelse. 

Underetagen er et helt kapitel for sig med højloftede teenagerum, aktivitetsrum, badeværelse og smart skabsvæg som skjuler installationer samt vaskesøjle. Her vil de største børn i familien kunne boltre sig med deres venner uden at genere resten af familien.

Den store garage er selvfølgelig med elektrisk port og her kan I virkeligt få plads til alt jeres grej foruden flere biler. Der er forberedt til gulvvarme samt toilet/bad i den ene længe og der er separat parkering på denne side af ejendommen. Såfremt I ønsker at drive kontor eller webshop m.m. vil dette være oplagt for jer - dog tages der forbehold for myndighedernes tilladelse hertil. Alt kloakering, fibernet, varmepumpe m.m. er spritnyt - det er ren plug n' play! Kontakt din lokale home ejendomsmægler for en fremvisning allerede i dag!
1945
Byggeår
5
Antal rum
3
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

9.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.423 kr.

Udbetaling

475.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

57,819 / 45.842 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben Skov Lauridsen
home Højbjerg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

torlau@home.dk

86277170

86277170