Lyngparken 17, Holsted St, 6670 Holsted

154 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Lækker villa på Lyngparken i Holsted med skøn havestue og god beliggenhed


Velholdt, god garage og værksted samt en god planløsning

Denne villa på Lyngparken i Holsted er en skøn bolig med mange attraktive funktioner. Beliggende med en god placering, med gode stisystemer til hele området og skolen. Her er en god balance mellem en rolig og fredelig atmosfære og nem adgang til lokale faciliteter og aktiviteter.
Boligen har en god planløsning. En af de mest fremtrædende funktioner i boligen er det lækkert køkken-alrum, der er perfekt til underholdning og samtidig fungerer som et praktisk område til madlavning og spisning. Med en direkte udgang til en skøn havestue kan man skabe en naturlig forlængelse af boligens indendørs opholdsrum. Havestuen er en skøn oase, der kan bruges som et ekstra rum til afslapning og underholdning.

Indvendigt er boligen rummelig og godt indrettet, med lyse rum, der giver en følelse af åbenhed og komfort. Der er rigelig plads til både en familie og gæster, og der er 3 gode værelser, lille kontor samt rummeligt soveværelse og pænt og lyst badeværelse samt bryggers med plads til vaskemaskine mv.

Til boligen er der god garage og stort værksted til hobbymanden eller opbevaring alt efter behov.
Haven er også en stor fordel ved denne bolig, da den er velholdt og tilbyder masser af plads til leg, hygge og afslapning, især den store træterrasse er perfekt til en god grillaften med familien.
De gode stisystemer i området gør det nemt at tage en tur i det grønne og nyde den friske luft og en god gåtur med hunden.

Samlet set er denne villa på Lyngparken i Holsted en skøn bolig, der tilbyder en god beliggenhed, praktiske og attraktive funktioner, en skøn have og en god forbindelse til lokale faciliteter og aktiviteter.

Lyder dette som jeres næste drømmebolig så ring og bestil en fremvisning allerede i dag.
1978
Byggeår
6
Antal rum
800 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.740 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,463 / 5.845 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Britt Poder Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

poder@home.dk

75365300

75365300