Lyngby Rosenvænge 1, 2800 Kongens Lyngby

216 m2 villa

Kontant 8.500.000 kr.

Stor og flot villa i attraktivt kvarter - Helt indflytningsklar bolig - E-mærke B


Bynær beliggende villa med fantastiske kvaliteter, 5 minutters gang fra Lyngby Centrum.

Vi udbyder nu en yderst charmerende og meget velholdt ejendom her på Lyngby Rosenvænge 1, og heldigvis er alt ligeså rosenrøst og idyllisk, som det lyder. Huset rummer nemlig hele 216 kvadratmeter, hvortil I får en nem have og en beliggenhed nær både by og natur.
Hjemmet daterer tilbage til 1932, hvilket i høj grad fornemmes på det charmerende udtryk med sprossede vinduer, flotte gulve og lignende detaljer, der skaber et hyggeligt udgangspunkt for indretningen. Samtidigt er huset flot vedligeholdt i lyse farver og med blik for alle de moderne faciliteter, der sikrer høj komfort. I stueplan træder I indenfor via en fin entré, der giver adgang til hjemmets fællesrum, nemlig det store, indbydende køkken-alrum såvel som den rummelige stue. Her får I masser af plads til at samle venner og familie i imponerende og alligevel hjemlige omgivelser. I stueetagen finder I derudover et fint værelse og et godt badeværelse, mens der ovenpå er placeret yderligere to værelser omkring en møblerbar repos. Vi slutter turen i kælderen, der giver jer nogle ekstra, yderst brugbare kvadratmeter med endnu et badeværelse, et alsidigt disponibelt rum med skabsvæg og et praktisk vaskerum.
Udefra fremtræder huset ligeledes nydeligt, hvortil haven er velfriseret og giver fin plads til leg på plænen, mens I ikke har oceaner af havearbejde i vente. De fleste af jeres udendørs timer vil højst sandsynligt benyttes på den veletablerede og hævede træterrasse, der modtager sol hele eftermiddagen og aftenen og egner sig helt perfekt til indretning med grill og havemøbler.
Slutteligt når vi beliggenheden, og den er heller ikke til at sætte en finger på. Her kommer I nemlig til at bo i et meget attraktivt område, hvor alle hverdagens fornødenheder er tæt på. Skole, institution, idrætsfaciliteter og indkøb finder I indenfor en radius på under 800 meter, mens Lyngby centrum placerer sig ca. en kilometer væk med både S-togstation samt detailhandel og spisesteder.
5Antal rum
2017Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

8.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.037 kr.

Udbetaling

425.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

48,690 / 39.315 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Gitte Severs
home Kgs. Lyngby

Partner, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

gise@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44