Lupinvej 29, 4040 Jyllinge

156 m2 villa

Kontant 3.795.000 kr.

Flot villa på meget attraktiv adresse i Jyllinge Nordmark


- Velindrettet bolig og store bonusrum

På Lupinvej 29 udbyder vi denne etplansvilla, som er et flot, velkonstrueret træhus fra 2002. Men den attraktive beliggenhed i Jyllinge Nordmark har også en anden konsekvens, nemlig at huset er langt mere end en bolig. Den lokale jollehavn ligger for enden af vejen, og boligen suppleres af en hyggelig slyngelstue til de dage, hvor en tur på vandet ikke virker tillokkende.
Ved første øjekast ruller huset alle de klassiske dyder frem, og villaen præsenterer sig med en imødekommende lethed, som de færreste murstenshuse kan præstere. Der er solpaneler på taget, og med en kapacitet på 6 kW bliver elregningen det sidste, I skal bekymre jer om. Listen over bekymringer er i det hele taget forsvindende lille, og selve boligen er yderst nem at komme på plads i.
Boligen byder på 156 m2 med en velfungerende planløsning. Meget kan tilskrives udformningen, der byder på karnapper og ganske få rette vinkler. Andet skyldes trækonstruktionen, der er garant for stor fleksibilitet. I dag rummer boligen to værelser samt køkken, alrum og stue i åben forbindelse. Der blev installeret ny cirkulationspumpe i 2022, og generelt kræver det ingen større projekter, før I kommer på plads i den nydelige bolig. I stuen finder I en hyggelig brændeovn, og endelig får I et badeværelse og et bryggers.
I sig selv trækker det ikke overskrifter, at hele boligen har indlagt gulvvarme. Mere usædvanligt er det, at både garagen og den skønne bonusstue også har. Tilsammen tæller de 78 m2, og så har I endda stadig haven til gode. I får gode terrasser, og den bedste er delvist overdækket og ligger lige ved jeres hyggelige havedam.
Derudover er haven meget pasningsnem, så I skal aldrig vælge mellem haven og vandet. Ofte vil beslutningen træffe sig selv, for med få trin til jollehavnen ved Værebro Å har I også ét af Danmarks uden tvivl smukkeste farvande – nemlig Roskilde Fjord – inden for umiddelbar rækkevidde. Omkring jer er nabolaget blandet, så I møder alle aldersgrupper på vejen.
Resten af nysgerrigheden kan stilles med en fremvisning. Kontakt os for at høre nærmere.

4Antal rum
2002Byggeår
748 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.393 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,825 / 17.444 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Thorup Fystro
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

fystro@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14