Løjtoftevej 118, 4900 Nakskov

125 m2 villa

Kontant 795.000 kr.

Rummelig villa tæt på skole


Tæt på indkøb mv.


Beliggende på Løjtoftevej i skønne Nakskov, finder du denne flotte rødstensvilla. Her er du ikke langt fra alle hverdagens gøremål, du er nemlig tæt på indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, skoler mm. Ydermere byder byen også på en masse hyggelige gader og stræder, caféer, restauranter, shoppingmuligheder, god badestrand osv. 

Boligen indeholder:
Stor entré med en masse plads til overtøj og fodtøj. Rummelig stue med plads til tv-/sofa-krog og med åben forbindelse til spisestuen, hvor der er plads til stort spisebord. Fra spisestuen kan du træde ud i det pæne og velholdte køkken, som også er i en god størrelse. Tilbage i spisestuen er der udgang til udestue, hvor man kan sidde og hygge sig med morgenkaffen eller et køligt glas. Fra entréen kan man tilgå kælderen. Kælderen byder på badeværelse med toilet, brus, håndvask og gulvvarme. To disponible rum og et stort bryggers med plads til vaskemaskine samt tørretumbler og udgang til baghaven. 

1. sal indeholder: Et toilet med håndvask. tre gode værelser, hvor to af dem er med god rummelighed og det ene har udgang til altan.  

Udendørs finder man en garage i forlængelse af indkørslen. Bagved huset er der en stor terrasse, hvor der er rig mulighed for at invitere familie og venner over til lidt grillhygge. Stor baghave, som er nemt anlagt, primært med græs. Ydermere er der et redskabsrum og et redskabsskur med plads til div. haveredskaber eller lignende. 

 
1936
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
823 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.665 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,001 / 3.868 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Døring
home Nakskov

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

jakd@home.dk

54844008

54844008