Lindevej 8, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg

165 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Smuk 30'er villa med mange charmerende kroge


Attraktivt beliggende i børnevenlige Vester Sottrup

Velkommen i et dejligt stort hus på 165 m2. Huset dateres tilbage til år 1932 og tilbyder med sin charmerende byggestil, en indflytningsklar villa. 
Ejendommen er beliggende i den sydlige ende af byen og der er derfor let og hurtig adgang til motorvejen, med Sønderborg i øst og E45 i Vest. 
Vester Sottrup er en hyggelig by og tilbyder alt, hvad en moderne by i dag skal have. Skole, børnehave og vuggestue ligger alt sammen centralt og skal I til sport, er der også masser af muligheder for dette. Byen har foruden at være en børnevenlig by, også indkøbsmuligheder samt diverse butikker. 

Der bydes velkommen i entreen, hvor også trappen til 1. salen er at finde.
Dejligt stort og indbydende køkken/alrum, hvor hele familien kan samles. Her er god plads til dagligdagsspisebordet og så tilbyder HTH-køkkenet masser af skabsplads. En bonus er spisekammeret, hvor konserves, køkkenmaskiner m.m. kan opbevares - her er også en mindre kartoffelkælder. 
Charmerende stue, med trægulve og hyggelige rammer. Her er ligeledes plads til et spisebord og så har nuværende ejer indrettet sig rigtig hyggeligt, med sofaarrangement i den vestlige ende af stuen. 
På etagen findes et rigtig pænt badeværelse, en fordelingsgang samt et flot bryggeres - alle 3 med gulvvarme. 

1. salen har i dag 2 rigtig gode soveværelser samt et åbent kontor, som også fungerer som fordelingsgang. Det store soveværelse har eget walk-in-closet og i værelset, er der desuden mulighed for at sætte en skillevæg op og lave endnu et værelse. På denne måde opnår man 3 soveværelser i huset. Soveværelset har udgang til dejlig stor og solrig altan, hvor morgenkaffen fint kan nydes i sommerhalvåret. Det andet nuværende værelse, fungerer som teenageværelse - også dette har en god størrelse og fremtræder pænt. Foruden værelser, er der på 1. salen også et mindre toilet og som nævnt tidligere det åbne kontor. 

Haven er dejlig og grunden måler i alt 453m2.
Her er ikke meget der skal holdes, da grunden hovedsagelig er beplantet med græs og belagt med fliser og grus. 
Garagen ligger i forbindelse med huset og bruges af nuværende ejer til opbevaring.
Kontakt home Sønderborg for spørgsmål eller hvis I ønsker en fremvisning. 
1932
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
453 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.653 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,031 / 6.275 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lorenzen
home Sønderborg

Ejendomsmægler, MDE, BA i Finansiel Management

kall@home.dk

74426575

74426575