Lind Hansens Vej 54, 5000 Odense C

204 m2 villa

Kontant 4.895.000 kr.

Charmerende kvalitets-villa fra Trelleborg på fantastisk beliggenhed i Odense C


- Topisoleret med et årligt beregnet varmeforbrug på kr. 7.400,-

Home Skibhusvej kan nu byde indenfor i denne fantastisk smukke og meget hyggelige villa. Villaen der er et 0-energi hus fra Trelleborg rummer hele 204 m2 og fremtræder i særdeles god stand opført i gedigne materialer. Villaen ligger fantastisk dejligt for enden af lukket vænge i Odense C. Der er mange grønne områder lige udenfor døren og en kort gåtur til Odense Kanal. Dette er noget helt særligt og vi glæder os til at åbne døren for Jer.

Indeholder: Pæn indbydende entré med adgang til godt anvendeligt bryggers med masser af skabsplads, plads til vaskefaciliteter og håndvask.
Fra entreen er der adgang til et pænt gæstebadeværelse samt et stort værelse. Herudover adgang til det meget smukke og ekstremt lyse køkken/alrum hvor det vælter ind med lys fra de flotte vinduespartier mod syd. I køkken/alrummet er der virkelig plads til at man kan samle hele familien. Der er udgang til den dejligste sydvendte terrasse samt haven. Sidst men ikke mindst en god opholdsstue.
1. sal indeholder: Stor repos indrettet som tv-stue, 2 lyse børneværelser, et super flot badeværelse med både kar og brus. Herudover en fed forældre afdeling bestående af et dejligt soveværelse med fransk altan og walk-in closet.

Til villaen hører en god stor garage med to el-porte. Bagerst er der indrettet hobbyværksted.

Rundt om villaen er der flere dejlige terrasser og haven skal opleves. Den vender mod syd og man kan færdes meget ugenert.

4Antal rum
2007Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.784 kr.

Udbetaling

245.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,077 / 22.412 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Christoffersen
home Skibhusvej

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

hchris@home.dk

66139300

66139300