Lillevej 3, 8260 Viby J

144 m2 villa

Kontant 5.350.000 kr.

VIBY J


Mulighedsrig ejendom på stor grund - evt. med mulighed for udstykning

home har nu fornøjelsen af at byde velkommen til denne skønne ejendom på LIllevej i Viby J. 
Ejendommen har været i sælgers eje siden 1977 og er siden da passet og plejet såvel ude som inde. Huset fremstår pudset i skagensgul farve, og med et fortryllende haveanlæg. Der har for tid tilbage været gartneri på ejendommen - endda et gartneri som leverede blomster til Marselisborg Slot. 

Grunden er hele 1482 kvm. og her er således et væld af muligheder. Der er evt. mulighed for at udstykke en grund fra ejendommen for enten at sælge den fra eller på sigt selv at bygge et nyt hus. For ejendomsudvikleren kunne det også være en mulighed at søge om tilladelse til opførelse af tæt-lav bebyggelse. Der er ikke ansøgt om noget i denne forbindelse, og køber må selv stå for indhentning af alle relevante myndighedsgodkendelser efter handelens afslutning.

Boligen indeholder: 
Entré i tilbygget vindfang med dejlig meget plads til sko og overtøj. Herfra også adgang til husets ene badeværelse. Husets grundplan indeholder ydermere et spisekøkken, spisestue, opholdsstue og et 4. rum som tidligere har været anvendt til kontor/herreværelse.

Husets 1. sal byder på 3. gode værelser og et nydeligt badeværelser. 

Til huset hører flere udebygninger, herunder et par gode disponible rum, hvoraf et af rummene er isoleret, kæmpe drivhus fra gartneritiden og et par gode skure og en carport. 

Haven er et kapitel for sig og skal opleves. Her er støjmur ud til Chr. X's vej hele vejen langs vejen, så lyden fra vejen er ligeledes noget mindre end forventet. 

Home byder velkommen. 

1897
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
1482 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.350.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.204 kr.

Udbetaling

270.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,837 / 26.034 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Jeppesen
home Viby - Hasselager

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

njeppe@home.dk

86114499

86114499