Ny pris

Lerumbakken 12, 9400 Nørresundby

166 m2 villa

Kontant 3.200.000 kr.

NØRRESUNDBY - SKANSEKVARTERET


Skøn familiebolig m/. 4 soveværelser med den skønneste udsigt samt kæmpe stor garage

I Nørresundbys mest eftertragtede villakvarter finder du denne skønne udsigtsvilla - perfekt for børnefamilien. Villaen er beliggende i Skansekvarteret, som blandt andet byder på dejlige grønne områder, svømmehal, idrætshal, tennis, padel og Squash baner.
Ejendommen er på 166 kvm bolig, 26 kvm kælder, muret garage med nyere elport på 40 kvm samt med tilhørende udhus/værksted på 32 kvm. Fra huset som er højtbeliggende, er der den skønneste udsigt til Limfjorden fra de store vinduespartier i stuen samt den lækre terrasse.
Villaen er omkranset af en skøn lukket have, som er nem at holde, men samtidig også har plads til trampolin og boldspil.
Velkommen indenfor: Entré med videre adgang til husets fordelingsgang. Køkken/alrum med pænt lyst inventar, stort gulv til lofts vinduesparti der bringer masser af lysindfald ind til rummet samt med udsigt til haven/terrassen og Limfjorden. Stor opholdsstue med lækkert stort vinduesparti mod den flotte udsigt samt haven. Fra stuen træder man direkte ud på den skønneste ugenert solterrasse med den flotte udsigt mod Limfjorden, så kan man følge skibenes indsejling. Både alrum og stuen har flotte lyse parketgulve med gulvvarme. Rummeligt bryggers med vaskesøjle og masser af skabsplads. Separat værelsesafdeling med tilhørende badeværelse samt med egen udgang, denne del af huset vil være perfekt som til teenageren eller som forældreafdeling.
I den anden del af huset befinder værelsesafdeling med 2 store soveværelse, hvoraf det en også har gulvvarme, og det andet fungere som soveværelse med udgang til haven samt kontor. Nydeligt badeværelse med bruseniche samt skabsarrangement med hvid bordplade og håndvask.
Mindre kælder, som fungerer som teknikrum samt til opbevaring.
Alt i alt en særdeles velbeliggende og gedigen villa, som absolut er et besøg værd. I får glæde af en god beliggenhed tæt på alle nødvendigheder, så man som børnefamilie har en nem hverdag. Inden for en radius af 1,5 km finder I nemlig diverse indkøbsmuligheder, samt offentlig transport. Desuden er det kun en kort cykeltur, så er du i Aalborg Centrum.

1961
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
887 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.200.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.420 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,655 / 15.400 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laila Houen Schuler
home Nørresundby

Ejendomsmægler MDE

lailas@home.dk

98 17 30 88

98 17 30 88