Laurbærvænget 37, 8310 Tranbjerg J

170 m2 villa

Kontant 3.845.000 kr.

Flot renoveret villa med super beliggenhed tæt på daginstitution, skole og letbanen


Tranbjerg

Home byder velkommen til en fantastisk velindrettet og velholdt kvalitetsvilla på 170m2, hvor der virkelig er tænkt over alle detaljer..

Allerede ved ankomsten til villaen stiger forventningerne om en ekstraordinær boligoplevelse. Boligen ligger på et lukket vænge med kort afstand til Tranbjerg Skolen, offentlig transport og Tranbjerg Centret, hvor der er rig mulighed for at handle i bl.a. Super Brugsen, Rema 1000, Matas, hos slagteren m.m. Tranbjerg by er meget børnevenlig, da alle institutioner og faciliteter er tæt på, og kan tilgås fra de mange cykel- og gangstier, der forbinder byen, så man kan komme rundt på sikker vis. Hertil kan det nævnes, at der kører flere forskellige buslinjer fra Tranbjerg. Disse, samt Letbanen gør, at man nemt og hurtigt kommer ind til Aarhus midtby.
Ejendommen er indrettet med lys éntre, hvor der er flotte lyse gulve og plads til at kunne hænge overtøjet. Derfra adgang til pænt badeværelse fra 2013 med gulvvarme og badekar og hvid sanitet. Stor og rummelig vinkelstue med et dejligt lysindfald og god plads til at hele familien kan samles og dør til haven. I midten af huset finder man villaens omdrejningspunkt, det store køkkenalrum fra 2007 med flotte grebsfri fronter og spiseplads hvor børnene kan sidde og tegne eller lave lektier imens der hygges med madlavningen, her er udgang til skøn vestvendt terrasse. Fra alrummet er her også adgang til godt værelse/kontor. Godt bryggers med god skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler. 

1 salen er indrettet med et skønt multirum hvor børnene rigtig kan hygge og lege. Dertil kommer 3 gode værelser, hvoraf det ene er med loft til kip og de to andre med fransk altan. Ligesom her er pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 

Haven kan frit betragtes fra stue og køkkenalrum, og man føler at den ”kommer ind i huset”. Haven er anlagt med græs og enkelte højbede og gamle smukke træer. Derudover har boligen også en fin østvendt terrasse hvor der er morgen og frokost sol. 
Der er carport med god plads til bilen med tilhørende redskabsrum.
Kort sagt - en skøn og rummelig villa udover det sædvanlige i et roligt, smukt og børnevenligt område.
1987
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
512 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.036 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,639 / 18.741 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Sindal Jensen
home Tranbjerg - Solbjerg

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

sjens@home.dk

86290711

86290711