Larsensvej 7, 3230 Græsted

170 m2 villa

Kontant 2.750.000 kr.

Stort hus med tør kælder mit i Græsted tæt på alt.


Opvarmes med luft-til-vand varmepumpe.

Det er en bolig med klassiske kvaliteter, der venter de nye ejere af denne villa, som med sine 300 etagemeter byder ind med rigtig god plads. Den gavmilde stil fortsætter udenfor på grundens 739 solbeskinnede kvadratmeter der er enkelt anlagt, som hverken kræver meget tid eller det store gartner-kørekort. Afslappende stunder kan med fordel nydes på fliseterrasserne rundt om huset alt efter solens placering.

Villaen er opført i 1971 med gulstens-facader og træbeklædte gavle og villaen fremstår med et harmonisk og helstøbt ydre. Vinduer og døre er skiftet inden for de seneste 5 år ligesom udvendigt træværk på huset er malet inden for de sidste 3. Dertil kommer den miljø- og energivenlige opvarmning i form af en luft-til-vand varmepumpe 

Den klassiske stil fortsætter indenfor med flotte gulve, der skaber en fin sammenhæng, som de flyder gennem hele hjemmet. Rumdelingen byder i stueetagen på bryggers, rummelig stue med store vestvendte vinduer og udgang til overdækket terrasse. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen.  Fra entréen med gæstetoilet og fordelingsgangen er der adgang til nydeligt badeværelse og 2 store værelser, som tidligere har været 4 mindre, som nemt kan reetableres. Fra bryggerset er der adgang til endnu et rummeligt værelse og toilet inden man af trappen rammer den højloftede og meget anvendelig kælder på hele 130M²  som rummer 4 disponible rum, som finder mange anvendelses muligheder.

Med i købet følger ikke mindst den attraktive adresse midt i Græsted, hvor der fra villaen i gåafstand er adgang til Græsted skole, idrætsanlægget, indkøb og stationen. Med sine mange kvadratmeter og centrale beliggenhed er den lige huset for jer som søger plads midt i byen.

Græsted er i øvrigt kendetegnet ved et rigt foreningsliv med mange arrangementer i løbet af året, som samler byens borgere. Eksempelvis afholdes der årligt juletræstænding, Sankt Hans fest i Folkeparken, torvedag samt Græsted Veterantræf. Byen har en aktiv og initiativrig borgerforening, som i samarbejde med Gribskov Kommune har gennemfører en række projekter til forskønnelse af byen, herunder etablering af torv, udviklingen af Folkeparken med stisystem, belysning, stor legeplads, multibane og udendørs fitnesscenter.
 
Lyder det spændende, så kontakt os endelig for en fremvisning. 
5Antal rum
1971Byggeår
3Antal toiletter
739 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.924 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,852 / 12.643 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Grøndahl
home Helsinge-Græsted

Partner

kengr@home.dk

88 20 94 10

88 20 94 10