Langtoften 38, Fjelstrup, 6100 Haderslev

195 m2 villa

Kontant 2.345.000 kr.

Fjelstrup


Rummelig villa med plads til den store børnefamilie

Beliggende i Fjelstrup i den nordlige del af Haderslev Kommune med kort afstand til gode badestrande ved Sandersvig og Knud Strand, finder vi denne velholdte et plans villa fra 2011. Fjelstrup byder på et aktivt foreningsliv med tilbud til både voksne og børn. Her finder vi også skole, børnehave, købmand, idrætshal og gode busforbindelser til Haderslev, Christiansfeld og Kolding, der kører hver time.
Vi bliver budt velkommen i entre med direkte adgang et dejligt stort og lyst køkken alrum med god skabs- og skuffeplads. Her finder vi også et viktualier rum, med god plads til diverse køkkenmaskiner og kolonialvarer. I forbindelse med køkkenet finder vi et kontor/værelse. I stuen er der god plads til hele familien kan samles til en hyggelig aften samt med udgang til overdækket terrasse.
Planløsningen byder på en separat forældre og børneafdeling. Her finder vi soveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse med bruseniche. Tre gode børneværelser i forbindelse med multirum der forbinder de tre værelser samt eget badeværelse med bruseniche. Herudover finder vi praktisk bryggers med vaskefaciliteter.
Udenfor venter en dejlig have med flere gode terrassemiljøer og masser af muligheder for lige det man ønsker af haven.
Derudover finder vi en carport, og en stor flisebelagt indkørsel hvor der er plads til flere biler.

Kunne I tænke jer at opleve det hele på nærmeste hold ved en fremvisning? Så tøv ikke med at kontakte os og få mange flere detaljer – vi glæder os til at byde jer velkommen.

7Antal rum
2011Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.703 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,527 / 10.684 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545