Købsaftale underskrevet

Langsigparken 10, 6740 Bramming

226 m2 villa

Kontant 2.898.000 kr.

Fuldmuret kvalitetsvilla med adskilt forældre- og børneafdeling og med et helt unikt orangeri


Attraktivt område med gode stisystemer til Bramming bymidte

Velkommen til Langsigparken 10
Villaen er beliggende i det eftertragtede kvarter ”Langsigparken”. Her er der nem adgang til både, legepladser og stisystemer som fører dig til byens børnehaver, skoler, fritidsmuligheder samt centrum!
Her får du en fuldmuret kvalitetsvilla som bestemt ikke ligner naboens. Villaen har en moderne og funktionel indretning, med adskilt forældre og børneafdeling. Den adskilte børneafdeling rummer i dag 3 store børneværelser som hver især har en helt unik hems.
Villaen indeholder følgende: Entre med god bordplads og mulighed for både vaskemaskine samt tørretumbler, og plads til opbevaring. Værelsesafdelingen indeholder 3 store børneværelser med trægulv og hyggelige hemse, hvor børnene virkelig kan være sig selv. Tilhørende de 3 værelser har børnene sit eget skønne badeværelse, med bruseniche!
Husets samlingspunkt er det store og åbne køkken/alrum med smagfuldt køkken med kogeø, til køkkenet har du en godt viktualierum. Fra køkken/alrummet har du åben forbindelse til en god møbleringsvenlig stue.

Der er ligeledes direkte adgang til den helt unikke og flotte orangeri. Orangeri, som er opført i 2022 giver dig virkelig mulighed for at nyde haven i fulde drag.
I forældreafdelingen findes i dag et skønt badeværelse, kontor med plads til 2 og på endnu en af de skønne hemse er der soveværelse.
Denne store og flotte velholdte villa er absolut et besøg værd – så ring allerede i dag til Home på 75101555, så står vi klar til en fremvisning!

1998
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal toiletter
922 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Dreyer
home Bramming

Indehaver, Ejendomsmægler

dreyer@home.dk

75101555

75101555