Langgade 23, 4262 Sandved

123 m2 villa

Kontant 845.000 kr.

Hyggelig ejendom med god beliggenhed


Plads til kontor eller opbevaringsrum i annekset

Der står en hyggelig ejendom klar til jeres fremtidsplaner og boligdrømme, og tilmed får I en god og fordelagtig beliggenhed i Sandved nær Næstved. Indenfor en radius af omtrent halvanden kilometer er der nemlig både skole, pasningstilbud og indkøb. Jeres nye hjem har gulvvarme i stueplan, et flot, lyst køkken-alrum og en hyggelig stue. Der er også et badeværelse samt to værelser, og går I ovenpå, venter en stor stue. Mangler I plads, er der annekset, som er frostfrit og perfekt til kontor og lager, mens haven er fuld af muligheder.
Huset har fibercementtag og pæne termoruder, og indendørs er der stemningsfuldt, lyst og hjemligt. Køkken-alrummet i stueplan bliver et skønt sted at samles i hverdagen, hvor I kan være sammen på tværs af aktiviteter, mens der lægges sidste hånd på maden. De to værelser ligger side om side, og ved entréen har I badeværelset med væghængt toilet og bruseniche. På første sal er der et væld af indretningsmuligheder, og der er skruet helt op for charmen med loft til kip og synlige bjælker.
Udendørs er der en terrasse mod syd, ligesom der er plads til legende børn eller måske en køkkenhave i den solrige oase, hvor annekset står klar til flere formål.

Boligen er godt isoleret, har et godt energimærke og opvarmet med fjernvarme fra et veldrevet fjernvarmeværk, hvilket sikrer en billig opvarmning. 
Sandved er et godt valg for pendleren, da der er offentlig transport, og samtidig bor I mellem Næstved og Slagelse. Alt til hverdagen nås til fods eller på cyklen, og ligeledes er I placeret tæt på udmærkede idrætsfaciliteter og grønne, rekreative områder.
Kom ud og se mulighederne - book en fremvisning.
1900
Byggeår
4
Antal rum
733 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.945 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,298 / 4.167 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Findsen Hansen
home Næstved

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

finha@home.dk

55 77 41 00

55 77 41 00