Langgade 2, 7321 Gadbjerg

200 m2 villa

Kontant 995.000 kr.

Stor og velindrettet familievilla med udsigt


Beliggende i udkanten af Gadbjerg med en imponerende udsigt

På Langgade 2 får I et hus med plads til hele den store familie. 
Her er der både store åbne rum hvor alle kan samles, og værelser nok til alle. 
Boligen har endda tidligere været opdelt i 2 med køkken og bad på begge plan. Så det er der også mulighed for at genskabe, hvis man ønsker det.

I øverste plan træder man ind i en stor entre, og herfra er der adgang til næsten alle rummene i på denne etage. Der er badeværelse, køkken med spiseplads, 2 værelser og et kontor. Og den store stue hvor dagslyset strømmer ind gennem vinduer mod syd og det store vestvendte glasparti. På øverste plan er der desuden en stor altan hvor udsigten og solnedgangen kan nydes.

I kælderplan får I et mindre køkken, badeværelse samt 3 værelser hvoraf det ene er så stort at det i dag er indrettet med bar og poolbord. Derforuden garage med god plads til bilen og til værkstedet.

Haven er nemt indrettet med god plads til leg og aktiviteter på græsplænen, mens der stadig er mulighed for at de grønne fingre kan slå sig løs.

"Gadbjerg er geografisk placeret i hjertet af Vejle Kommune. I den aktive landsby med godt 600 husstande lever 1400 borgere, som nyder natur, aktivt foreningsliv og by sammenhold, men som også sætter pris på at være i tæt afstand til de større byer Vejle, Billund og Kolding". Sådan skriver byen selv på sin hjemmeside, og alt dette får I på Langgade 2. Gadbjerg er omkranset af noget af Danmarks smukkeste natur, og inden for kort afstand finder man både Gudenåens udspring, Syvårssøerne og de kuperede vandreruter ved Egtvedpigens Grav. Mulighederne er mange, og samtidig bor man i et aktivt lokalmiljø med både indkøb, skole, pasningsmuligheder og god offentlig transport.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på Langgade 2, kontakt home Vejle for en uforpligtende fremvisning.

8Antal rum
1969Byggeår
2Antal toiletter
956 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.433 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,796 / 4.706 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Bygge Ottesen
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler - Vurderingsspecialist RD

miott@home.dk

75822811

75822811