Købsaftale underskrevet

Langelinie 127, 5230 Odense M

206 m2 villa

Kontant 10.995.000 kr.

Fantastisk Langelinie-villa med skøn ugeneret og vestvendt grund..


Charmerende med flot og kvalitetsbevidst stil - skal ses..

home Hunderup har nu fornøjelsen at udbyde denne helt igennem fantastiske villa med særdeles attraktiv beliggenhed på Langelinie. 

Villaen fremtræder utrolig flot i de velbevaret røde sten, med flot muret karnap med valmet tag og ikke mindst i harmoni med det nyere rødglaseret tegltag fra år 2012.

De ydre rammer sætter standarden for villaens indre, og her mødes man bl.a. af flot og dekorativ stuk, flot svensk kakkelovn, indbydende køkken med armatur i messing og selvfølgelig nogle skønne og charmerende stuer med flot kig fra pejsestuen til villaens haveanlæg.    

Velkommen til Langelinie 127... 

Villaen byder på ikke mindre end 206 kvm. bolig, som fordeler sig på hhv. stueplan, 1. sal - og 49 godkendte kvadratmeter i den dejlige underetage. Herudover er der fra villaens 1. sal trappeløb til 2. sal med stort disponibelt rum eller værelse (2. sal er ikke godkendt til beboelse). 

Fra den lyse entré er der adgang til skøn opholdsstue, hvor den flotte svenske kakkelovn sætter stemningen sammen med den hyggelige karnap mod gaden. Via de flotte franske døre bydes der velkommen til det indbydende køkken alrum med stilfuldt Svane-køkken og et dejligt alrum/spisestue for hele familien. Fra køkkenet er der udgang til en skøn terrasse med kig over den dejlige grund. Er der tale om hjertet i huset? Det er et godt bud, men villaens stuer er også en mulighed, bl.a. den skønne store og lyse pejsestue mod haven, fantastisk udsigt, lyst og charmerende - kom selv og oplev. Via køkkenet er der forsænket nedgang til villaens baggang (ej godkendt beboelse) eller dagligdagens entré, klinkebelagt og med videre nedgang til den skønne underetage. På 1. sal er der skønt soveværelse, pænt og indbydende badeværelse, et dejligt lyst værelse, og fra reposen er der trappeløb til den store hems/værelse. Underetagen byder på 129 kvm heraf 49 kvm. godkendt til beboelse. Her er store værelser, bad, bryggers, lille værksted og en stor hyggelig klinkebelagt gildestue med brændeovn. Hele underetagen er oplagt til familiens teenage-afdeling eller gæsteafsnit. 

Alle herlighederne er skønt placeret på vestsiden af Langelinie med flot skrånende og ugeneret grund - skal ses for rette oplevelse. 
      
1912
Byggeår
8
Antal rum
2
Antal toiletter
1057 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nielsen
home Hunderup

Ejendomsmægler MDE, Indehaver, Køberrådgiver

jakobn@home.dk

66144233

66144233