Langagervej 61, 9800 Hjørring

155 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Attraktivt beliggende og super charmerende villa nær midtbyen!


Flot vedligeholdt - dejlig sydvendt have og terrasser


Virkelig charmerende gulpudset villa med optimal beliggenhed - blot få minutters gang fra nærmest alt: skoler, uddannelsesinstitutioner, sportsfaciliteter i Park Vendia samt masser af indkøbsmuligheder - her har man alt indenfor kort rækkevidde!

Villaen fremstår super flot og velholdt og er løbende renoveret med bl.a. køkken, gulve, vinduer, efterisolering og netpudset facade. Villaen er godt tilbagetrukket på grunden, således man har stor sydvendt have og terrasse. 

Boligen byder på hele 155 kvm bolig fordelt på 1½ plan og er indrettet med: Entré med direkte adgang til bryggers med vaskefaciliteter, flot moderniseret køkken i grebsfrie hvide elementer, soveværelse med faste skabe, pæn indgang samt lyst badeværelse med bruseniche. 

Opholdstue med god spiseplads og sofaområde, hvor man har et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier med direkte udgang til terrassen. Endvidere mindre opbevaringsrum. 

Fra stuen har man en flot spindeltrappe op til 1.salen, som indeholder repos med plads til kontor og to gode børneværelser.

Udover beboelsen er her en hyggelig sydvendt have med bålplads og god plads til leg og trampolin. Derudover stor flot træterrasse, hvor solen kan nydes helt ugeneret.

Endvidere carport med hele to gode redskabsrum med plads til cykler og opbevaring. Bagerst i haven endnu et udhus til haveredskaber, græsslåmaskine osv. Rundt om huset og i indkørslen er her flot brostensbelægning og belysning.

Ring på 98 92 99 00 hvis du ønsker fremvisning af denne skønne villa.
5Antal rum
1997Ombygget
864 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.819 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,254 / 7.296 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Casper Knudsen
home Hjørring

Ejendomsmægler, MDE

casp@home.dk

98929900

98929900