Langagervej 30, 2500 Valby

160 m2 villa

Kontant 7.595.000 kr.

Super lys og charmerende villa i godt og veletableret kvarter


Nu byder vi indenfor i en meget charmerende villa i et af Valbys rolige, veletablerede kvarterer. Der er tale om en flot 60’er-villa med et spændende arkitektonisk udtryk, hvor lysindfald og luftighed er to klare nøgleord.
En ejendom som denne er et idéelt match for såvel det pladsønskende par som den lille familie, der søger charme, have og i det hele taget et dejligt sted at høre hjemme. Boligen er total istandsat i 2010-2012, og i 2017 bliver der bygget 1. sal på. Hele grunden er 471 kvadratmeter stor, og det giver jer et overskueligt og rigtigt dejligt udeliv i haven. Herude får I nemlig glæde af en lille græsplæne, en sydvendt terrasse og flere hyggelige miljøer; både rundt om i det grønne og oppe på førstesalens terrasse. Derudover er der både carport, værksted og anneks.
Selve huset blev nærmere sagt bygget i 1966, og det præsenterer sig rigtigt flot med gule mursten, der er komplementeret af en sortmalet træfacade og store vinduespartier – I kan med andre ord forvente et meget lysfyldt indre. Derinde fordeler 160 kvadratmeter sig, som er fordelt på en stueetage og en førstesal. En entré åbner hjemmet op og giver adgang til samtlige rum hernede: et badeværelse fra 2021, et bryggers med toilet, et køkken-alrum i åben forbindelse med en stue, og et disponibelt rum giver adgang til en stor og lækker stue på førstesalen. Mangler I et værelse, kan det let etableres her, og ellers giver dette enormt lysfyldte rum masser af plads til flere opholdsmiljøer – loft til kip og et rundt vindue lige i midten sætter prikken over i’et, og desuden får I også glæde af et skønt ovenlys i køkkenet.

Der er gulvvarme i hele huset, også på 1 sal og der er solceller, så ejendommen er stort set selvforsynede med strøm om sommeren. 
På fem min. kan man gå til Lykkebo Skole, og tilstødende ligger hallen, og så er der også gåafstand til institution, supermarked og bager. Derudover kan I cykle til Valbys hyggelige centrum på under ti min. med både Spinderiet, Valby Tingsted og stationen, og det er også muligt at gå til både Vigerslev Allé og Danshøj Station, hvis S-togforbindelser kan få jer vidt og bredt. Ved Vigerslev Allé station er der planlagt et hyggeligt torv med butikker og boliger.
5Antal rum
1966Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

7.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.595 kr.

Udbetaling

380.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

43,479 / 35.274 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Krarup
home Valby

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

krarup@home.dk

36 16 05 55

36 16 05 55