Landehjælpvej 12, 2300 København S

186 m2 villa

Kontant 9.000.000 kr.

SMUK ARKITEKTONISK FAMILIEVILLA LIGE BAG VED ØRESTAD MED SYDVESTVENDT HAVE


4 FANTASTISKE VÆRELSER OG TO STORE BADEVÆRELSER - PLADS TIL HELE FAMILIEN

ARKITEKTONISK FAMILIEVILLA I ØRESTAD
På rolige Landehjælpvej 12 ligger denne moderne, arkitektoniske familievilla. Dette er en drømmebolig for den moderne familie med dens rummelige areal på 186 kvadratmeter, der kun venter på at blive udforsket.
I kan tilgå hjemmet fra entréen eller det funktionelle bryggers. Villaen er indrettet med en imponerende loftshøjde i de fleste rum, hvilket giver et åbent og luftigt udtryk, og får huset til at synes større end det i virkeligheden er. Denne bolig emmer af moderne minimalisme, og de rene linjer løber gennem hele huset og skaber et elegant og tidløst udtryk. I stueplan finder I to badeværelser, tre værelser og et soveværelse. Hjemmets hjerterum er i det åbne køkken-alrum, der smelter sammen med stuen til et sammenhængende opholdsmiljø, der egner sig perfekt til både hverdagens gøremål og weekendhygge.
Villaen har to separate førstesale, hver med et værelse, og disse rum er ideelle som børneværelser, gæsteværelser eller kontorer. Her er der plads til familien i alle størrelser, og med plads til udvikling alene og sammen. Udendørs har I en rummelig, velanlagt indkørsel med masser af plads til parkering. Til de praktiske formål er der et skur til haveredskaber, og terrassemiljøet er et sandt åndehul, hvor I kan nyde både morgen- og aftensolen.
Beliggenheden af denne villa er intet mindre end enestående. Med kun et stenkast til Byparken, Amager Fælled og Royal Golf Center, er der rig mulighed for både afslapning og aktiviteter i naturen. Desuden er der kun 650 meter til Bella Center Metro og 750 meter til Ørestad Metro, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen. Field's Shoppingcenter er mindre end en kilometer væk med sit brede udvalg af butikker, spisesteder og biograf, og til de mindste er der en vuggestue i stueetagen af V-huset. Skole og gymnasium ligger få hundrede meter fra hjemmet, hvilket gør denne villa til et ideelt valg for familien, der ønsker det bedste af alt.
5Antal rum
2011Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

9.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.461 kr.

Udbetaling

450.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

51,636 / 41.894 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Jørgensen
home Ørestad

Indehaver - BA jur. & HA(jur.)

rasj@home.dk

32 48 35 00

32 48 35 00