Ladbyvej 3, 3650 Ølstykke

150 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Ny villa fra 2021 i veletableret og attraktivt kvarter - 198 m2 under tag.


- Moderne familiebolig med stor garage med gulvvarme

Fine forhold venter børnefamilien på Ladbyvej 3 i Ølstykke. I det veletablerede og populære Normannerkvarter kan vi præsentere jer for et nyt hus fra 2021, som byder på et pænt, moderne materialevalg. Fine forhold venter ligeledes bilen, hobbyen eller de praktiske projekter, for den integrerede garage fremstår nemlig lige så flot som selve boligen.
Glem alt om den travle atmosfære, som ofte kendetegner nye udstykninger. Ladbyvej har ikke været et nybyggerkvarter siden 70’erne, så det er snarere rolige rammer end knæhøje hække, der definerer stemningen på vejen. Kvarteret ligger tæt på dagligdagens relevante faciliteter, og derudover er området rigt på legepladser og grønne arealer.
Samtidig får I et nyt hus, der ikke har travlt med at gøre opmærksom på sig selv. Faktisk passer villaen godt ind på vejen, og med mørkt valmtag og hvide murstensfacader taler villaen et sprog, som de fleste vil genkende. Boligen er godt udnyttet, og medregnet den rummelige garage får I hele 198 m2 under tag. Sidstnævnte er udført med flot klinkegulv, mens akustikplader i loftet holder rumklangen på et acceptabelt niveau. De nydelige sprossevinduer hjælper også garagen med at fremstå som en integreret del af huset, der er udviklet af HusCompagniet.
Bevæbner I jer med en tjekliste over børnefamiliens behov, kommer I til at sætte masser af flueben, når I træder indenfor. Boligen byder på tre værelser, der er indrettet med separate afsnit til forældre og børn. Det store forældresoveværelse har eget badeværelse, mens de to børneværelser også ligger sammen med et flot, moderne baderum.
Indretningen er sammenhængende med lyst inventar og åbne rumforløb. Eksempelvis byder køkkenet på Quooker, indbygget kaffemaskine samt en lækker køkkenø, og ligesom den tilstødende opholdsstue har I udgang til haven herfra. Bryggerset afrunder indretningen, mens luft-til-vand-varmepumpe og genvindingsanlæg sikrer en lav, attraktiv energiøkonomi.
Ingen familievilla uden en hyggelig villahave, og her kører udemiljøerne nærmest på autopilot. Med hæk, plæne og store terrasser kan alle være med, så I får næppe nogen nævneværdige problemer med at holde haven pæn og præsentabel.
Velkommen til.

2021
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.494 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,791 / 28.808 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Thorup Fystro
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

fystro@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14