Købsaftale underskrevet

Kvistgård Stationsv 9, 3490 Kvistgård

287 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

KVISTGÅRD. 287 kvm. stor ejendom i rigtig fin stand med dejlig have samt garage.


Midt i byen og tæt på alt er her 9 gode værelser og 3 badeværelser.

Søger du en meget stor ejendom i rigtig fin stand, er her er enestående chance og endda til en meget fordelagtig pris. 
Ejendommen er en 1-familiesejendom, men i dag bor her flere generationer. Huset er p.t. delt op i 3 afdelinger, men det er ikke godkendt til andet end en 1-familiesejendom.
Det giver en god chance for den helt store familie eller hvis I ønsker at bo flere genrationer sammen. Her kan også være en slags bofælleskab eller kombineret bolig og erhverv.

Ejendommen er placeret centralt i Kvistgård, der ligger tæt på indkøb (Rema1000), togstation mellem Hillerød og Helsingør, Rudolf Steiner-skolen samt institution. På fem minutter i bilen kan I være i Espergærde, hvor strand og skov er de helt store trækplastre. I bosætter jer derudover forh. tæt på motorvejen, hvorfra I kan komme hurtigt omkring, hvad der også er muligt med både busforbindelser og togstation i området. Kommuneskolerne samt gymnasium i Espergærde kan let nås via sikker cykelsti hele vejen.

Sælger har boet her siden midt 90'erne, og har løbende istandsat hele huset, så det i dag fremstår som en moderne ejendom med flotte badeværelser, stue/værelser og køkkener, ligesom der er nyere vinduer og tegltag, der ifølge den byggesagkyndige holder næsten 80 år endnu.
I stueetagen er der 2 stuer, 4 soveværelser, 2 badeværelser, køkken samt trappe til 1. salen.
På 1.salen er der 2 gode soveværelser (det ene kan let deles i 2 værelser), opholdsstue med spiseafdeling, køkken samt badeværelse.
Her er brændeovne på begge etager og gasfyr til hele ejendommen i kælderen.

Haven er nem at passe og her er en god sydvestvendt overdækket terrasse. Desuden 42 kvm. stor dobbelt garage med fjernbetjent elport.

Søger du en større ejendom, skal du se denne på Kvistgård Stationsvej 9 - ring til Kim Svane og bestil tid til en fremvisning.

9Antal rum
1910Byggeår
3Antal toiletter
1262 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kim Svane
home Nivå - Kokkedal

Ejendomsmægler MDE

svane@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49