Ingen bopælspligt

Krudtløbsvej 39, Husbåd, 1439 København K

109 m2 villa

Kontant 2.500.000 kr.

Gennemrenoveret husbåd - som stadig kan sejle.


Københavns bedste husbådsplads, i læ af Nyholm

KOL-MAR: HISTORISK HUSBÅD OG EN MARITIM TILVÆRELSE
Skal I prøve noget nyt og rigtigt spændende? Hvis I trænger til luftforandring, så er det lige præcis nu, at I skal booke en fremvisning her på Krudtløbsvej 39, for nu udbydes husbåden Kolmar nemlig til salg, som udgør de mest charmerende, lyse og hyggelige rammer med to kahytter og rummelige fællesarealer både inde og ude.
Sammen med naboende husbåde og gamle, flotte københavnerejendomme kommer I til at udgøre en del af Københavns havnebybillede mellem Minebådsgraven og Refshaleøens karakteristiske, summende liv. Her ligger Kollmar så; stabilt med rælingen ind mod Krudtløbsvejs rekreative atmosfære med kajanlægget, grønne arealer og let adkomst til resten af København gennem marinestationen og den hyggeligste cykeltur de syv minutter, det tager ind til Kongens Nytorv – eller tag Havnebussen over.
Kolmar er en husbåd med historie. Den blev bygget i 1928, og den fungerede som slæbebåd indtil 1940, hvor den blev beslaglagt af den tyske flåde under 2. Verdenskrig. I dag fungerer den som et helt vidunderligt hjem til parret såvel som til den lille familie, der drømmer om noget unikt og noget helt andet end klassisk nybyggeri. På dækket kan I nyde den ejendommelige stemning som en helt anden form for terrassemiljø med udsigt til alle sider, og med delvist overdække er det heller ikke regndryp, der skal berøve jer de fantastiske sommeraftener, I har i vente. Tænd op med lys, sæt potteplanter ud, og kast de bløde hynder ud i jeres skønne uderum!
Terrasserne forbindes direkte med køkkenet. Køkken, alrum og stue flyder faktisk i ét med både døre og vinduer til alle sider – her venter jer en lysfyldt og utroligt hyggelig tilværelse i indflytningsklare rammer, som I i øvrigt kan præge og opdatere efter lyst. Fra fællesskab og alrum skal I nedenunder, hvor I både finder to ekstra rummelige kahytter med rigelig indtænkt opbevaringsplads, et badeværelse med badekar og en super skøn stue, hvor koøjerne ligger som perler på en snor. Slutteligt har I et rummeligt teknikrum, der både giver plads til hobby og til vedligehold. Teknikrummet kan omdannes til mere beboelse - hvis man mangler plads.
En fantastisk spændende mulighed – og måske er det en mulighed lige for jer. Kolmar er så absolut et besøg værd, og til dét står vi klar med en fremvisning.
1928
Byggeår
3
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

2.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

10.292 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

undefined / undefined

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Thomsen
home Christianshavn - City

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

totho@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00