Ingen bopælspligt

Krudtløbsvej 15, Husbåd/lystfartøj/skib/sommerhus/UDEN BOPÆLSPLIGT, 1439 København K

160 m2 villa

Kontant 9.998.000 kr.

Fra slæbebåd til maritim luksusbolig - UDEN BOPÆLSPLIGT


Her kombineres alt det bedste fra alle verdener - gennemrenoveret skib & historisk placering

Kaptajn Troels Kløvedal skriver i en af sine bøger: ”Lykken er når virkeligheden svarer til forventningerne”. Ombord på den ombyggede slæbebåd Atlas er det svært ikke at få indfriet alle sine forventninger, hvis altså man går og drømmer om en helt unik bolig i en lille stille oase i det historiske København.
Atlas ligger i Søminegraven med det grønne Quintus Bastionen på den ene side og flådestation Nyholms fredede bindingsværksbygninger på den anden. Restaurant Noma ligger for enden af vejen, der er 5 minutter på cykel til Kongens Nytorv og vil man en tur i Operaen er der 2 minutters gang.
Atlas er bygget om til husbåd. Udefra er den nænsomt bevaret som båd og indenfor bygget som et moderne og velindrettet hjem med store rum og masser af loftshøjde.
Når man går ned af landgangen, er det svært at se, at Atlas ikke længere er sejlende. Fortøjningspullerter, de runde koøjer, skorstenen, morselampen og teak-skylightet på agterdækket er bevaret, men så snart man træder indenfor, finder man alle de samme bekvemmeligheder som i et hus. Lyst åbent køkken/alrum, 2 store masterbedrooms, stue, stort arbejdsværelse, badeværelse, værksted og i det tidligere styrehus er der et ekstra gæsteværelse/kontor med egen udgang til det øvre dæk.
Skibet er omhyggeligt isoleret og opvarmet med gulvvarme fra et spritnyt økonomisk luft til vand varmepumpeanlæg. Som hygge er der brændeovn på begge etager.
Kanalen Atlas ligger i er lukket, og der kommer derfor højst et par kajakker forbi, ingen kanalrundfarter eller Goboats med polterabner. Vandet er rent, og man kan tage sig en dukkert lige ud over egen skibsside. Næsten alle naboer har kajakker og en lille jolle liggende langs skibssiden til aftenturen i Københavns kanaler, eller når man bare skal en tur i Netto længere inde på Holmen.
Atlas skiller sig ud fra mange andre husbåde ved at have virkelig meget udendørsplads. På det store agterdæk kan der nemt dækkes op til en større familiefest, og på det kæmpe øvre dæk kan man finde læ og 100% privatliv bag windbreakeren, der spændes rundt om søgelænderet.
De fleste naboer er fastboende, men der er ikke bopælspligt, så Atlas ville også fint kunne fungere som showroom/arbejdsplads, eller som en kombination af erhverv og bolig.
For 300 kr. ekstra om måneden følger der ”egen” parkering med lige overfor landgangen på den private og lukkede Krudtløbsvej.
Man kan uden tøven sige, at Atlas er en af de mest gennemførte og smukkest restaurerede husbåde, på en af landets smukkeste havnepladser… Den skal ses!

1956
Byggeår
5
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

9.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

11.931 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

undefined / undefined

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Thomsen
home Christianshavn - City

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

totho@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00