Krogen 4, Asserballe, 6440 Augustenborg

133 m2 villa

Kontant 495.000 kr.

Kom og kig - Tag et bud med i baglommen - Med helt nyt luft til luft varmepumpe (2023)


Uden bopælspligt - Renoveret villa med gode udlejningsmuligheder

Det er en flot opdateret ejendom, der nu kan blive jeres her på Krogen 4, som ligger helt centralt i hyggelige Asserballe. Villaens 133 boligkvadratmeter har en lys og indbydende atmosfære, og udendørs på den 427 kvadratmeter store grund venter en dejlig have, som er meget let og overskuelig at holde.
Asserballe har et rigtig godt fællesskab, og en del af det udspiller sig på landsbyens sportsplads, som bliver en af jeres nærmeste naboer. Her er der blandt andet mulighed for at spille fodbold, og de yngste familiemedlemmer vil desuden hurtigt spotte den store legeplads. Asserballe ligger derudover blot et kvarters kørsel fra centrum af Sønderborg, så foruden glæden ved de trygge landsbyrammer i nærmiljøet får I også let adgang til byens tilbud.
Ejendommen er indrettet med et stueplan og en førstesal, og med undtagelse af vaskerummet i stueplan har hele planet gulvvarme. Derudover er det værd at bemærke, at der er åben etageadskillelse mellem køkkenet i stueplan og en rummelig repos på førstesalen, hvilket bidrager til den gode sammenhæng i hjemmets indretning.
Fra entréen i stueplan er der adgang til en opholdsstue, og herfra kan I fortsætte videre til netop køkkenet. Takket være den åbne etageadskillelse er her en imponerende loftshøjde, hvilket bidrager til den meget indbydende oplevelse af det centrale rum.
Fra køkkenet er der adgang til såvel vaskerummet som til husets badeværelse, der er indrettet med bruseniche. Derudover rummer stueplan et soveværelse ved opholdsstuen, og på førstesalen er der yderligere to gode værelser samt den rummelige repos, hvor I for eksempel får mulighed for at indrette et hjemmekontor eller en ekstra stue.
Som et ekstra plus får I også en dejlig lys udestue samt flere skønne terrassekroge udenfor, og da de er orienteret mod forskellige verdenshjørner, kan I her se frem til at kunne nyde solens stråler hele dagen igennem.
Kontakt os for en fremvisning, så I kan få mange flere detaljer – vi glæder os til at byde jer velkommen.
1827
Byggeår
5
Antal rum
427 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.054 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,154 / 2.462 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Sandell-Duus
home Sønderborg

Partner, Ejendomsmægler MDE

jedu@home.dk

74426575

74426575