Krogager 66, 2670 Greve

165 m2 villa

Kontant 4.385.000 kr.

Familievilla i flot stand


Tæt på skole, indkøb og s-tog

Drømmer I om livet på en stille villavej, hvor børnene trygt kan færdes frit blandt grønne områder og søde naboer? Og skal jeres nye hus være i gennemgående flot stand, så I kan rykke direkte ind?
Hvis ja, så skal I se nærmere på denne skønne villa, der har masser af plads til både børn og voksne.
Der er tale om et flot moderniseret hus fra 70’erne, hvor man har skabt et moderne familiehjem med mange værelser og store, lyse opholdsrum.
Dertil kommer en god plantegning, hvor kvadratmeterne er udnyttet optimalt.
Der er hele fire værelser i huset, hvilket giver indretningsmuligheder udover det sædvanlige. De mange værelser suppleres af både gæstetoilet og et flot badeværelse, ligesom der er et køkken alrum i direkte forlængelse af den store stue. Fra køkkenet er der direkte adgang til husets store bryggers med plads til beskidte børn eller hund efter en våd dag. Overtøjet kan smides, og der kan optimalt laves et vaskearrangement og en stor væg til en masse opbevaring.
I stuen kan I blandt andet glæde jer over den hyggelige pejseindsats, de store vinduespartier og den direkte udgang til terrassen mod den fantastiske have. Spise- og dagligstuen har også udgang til en stor og indbydende overdækket terrasse.
Derudover er der rig mulighed for ekstra opmagasinering eller et lille værksted i et af de tilhørende udhuse.
Haven er et kapital for sig, og her er der mange hyggelige kroge og endnu flere muligheder for at lave dem til det I vil.
Krogager ligger i det populære Eriksmindekvarter med korte afstande til skole, daginstitution, indkøb, S-tog, fritidsaktiviteter og meget mere, der forsøder hverdagen såvel som fritiden.

5Antal rum
1971Byggeår
2Antal toiletter
723 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.385.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.373 kr.

Udbetaling

220.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,181 / 20.300 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christina Engelbrecht Mørch
home Greve-Karlslunde

Køberrådgiver og Ejendomsmægler MDE

chrm@home.dk

70 500 100

70 500 100