Krøruplundvej 8, Gangsted, 8732 Hovedgård

201 m2 villa

Kontant 3.698.000 kr.

Skøn firlænget landejendom, beliggende helt privat i fantastiske naturomgivelser


Gangsted, 8732 Hovedgård

Trænger I til privatliv og ønsker at bo omgivet af naturskønne omgivelser? Så er denne firlænget landejendom, det perfekte sted for jer. 

For enden af den smukke allé ligger denne eksklusive ejendom, på en helt privat og 6.077 kvadratmeter stor grund, som giver rig mulighed for at nyde livet i harmoni med naturen.

Her er ligeledes en dejlig, stor gårdsplads, hvor I har adgang til alle bygningerne. 
Stuehuset  strækker sig over 201 kvadratmeter, og byder på moderne komfort og stilfuldt design. 
De tre længer er på i alt 272 kvadratmeter og har uendeligt mange anvendelsesmuligheder, her er både fitnessrum/gildesal, plads til værksted, bilen og opbevaring, et godt bryggers og et indbygget anneks med eget køkken (registreret som garage), hvilket giver jer ekstra fleksibilitet og plads til gæster eller familiebesøg.

I stuehuset er det store køkkenalrum er et perfekt samlingspunkt for familie og venner, med et fantastisk lysindfald fra de store vinduer og med god plads til det lange spisebord samt den store sofagruppe. Gennem de mange store vinduespartier kan du nyde udsigten over den frodige have og det omkringliggende landskab.

Boligen har desuden en tv-stue, tre rummelige værelser, et godt repos og to stilfulde badeværelser. Fra entréen er der adgang til et rum der i dag benyttes som en stor gaderobe, men det kunne også være oplagt til kontor. 

Udendørs er der flere dejlige terrasser, hvor I kan nyde solen og finde skygge på varme sommerdage. Den velplejede have inviterer til afslapning og det omgivende landskab med marker og skøn natur giver mulighed for dejlige gåture og lave udendørsaktiviteter. Sælger har tidligere haft geder på ejendommen, så hvis man er til dyrehold på egen grund, er der rig mulighed herfor.

Lyder denne skønne ejendom, som netop det I går og drømmer om? 
Så kontakt home Odder på tlf. 86 54 33 22.


1922
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
6077 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.881 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,629 / 17.768 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22