Kringsager 1, Bramdrupdam, 6000 Kolding

172 m2 villa

Kontant 2.750.000 kr.

Familievenlig bolig med bekvem beliggehed og naturskønne omgivelser


Solrige sydvendte terrasser og stor have med plads til leg

Denne pragtfulde villa i Bramdrupdam er en ideel bolig til familien, der søger plads og komfort. Beliggende i et attraktivt område med kort afstand til skole og indkøbsmuligheder, samt nem adgang til motorvejsnettet, er denne bolig perfekt til en bekvem hverdag.
Når du træder ind i denne bolig, vil du straks føle dig velkommen. Fra den store dobbelte carport, ombygget 2017, kan du gå direkte ind i boligen via et flot og lyst bryggers, der tilbyder masser af opbevaringsplads til dine behov.
Ved ankomsten af gæster kan du byde dem velkommen i entreen, der fungerer som en indbydende forbindelse til resten af boligen. Entreen forbinder elegant boligens tre hovedområder og er også forbundet med et pænt badeværelse. Dette smarte design gør det let at navigere rundt i huset.
Fra entreen kan du træde ind i et dejligt, lyst køkken med gode overflader til madlavning. Der er masser af skabsplads til opbevaring af alle dine køkkenartikler. Køkkenet har også en fin spiseplads, hvor den lille familie kan samles til måltiderne. Hvis du har gæster, vil den rummelige vinkelstue med godt lysindfald være et perfekt sted at underholde og nyde selskabet.
Når de varme sommerdage kommer snigende, kan terrassedøren åbnes, og man kan trække udenfor til den rummelige, solbeskinnede sydvendte terrasse. Haven er stor og flot med træer og buske, samtidig med at den er anlagt på en nem måde, som er overskuelig at pleje i sæson. Her har børnene masser af plads til at boltre sig og lege hele dagen lang, mens forældrene kan slappe af og nyde det naturskønne udendørsområde.
Denne bolig er ideel til en familie, der har brug for plads. Med fire gode værelser, som udgør en separat afdeling, er der rigeligt med plads til alle familiemedlemmer. Planløsningen er godt gennemtænkt, og det store badeværelse med bruseniche findes også i denne værelsesafdeling. Alt i alt er denne villa til familien eller parret, der ønsker en bolig med plads til alle.
I 2017 blev tagbelægning, undertag og inddækninger skiftet.
Velkommen til Kringsager 1.
6Antal rum
1980Byggeår
2Antal toiletter
960 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.005 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,769 / 12.556 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laila Broch
home Kolding Åpark

Salg og vurdering

lailab@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33