Kravnsøparken 2, Hjerting, 6710 Esbjerg V

188 m2 villa

Kontant 5.498.000 kr.

HØJKVALITETSVILLA PÅ SAMLET 296 ETAGEMETER


ATTRAKTIVT BELIGGENDE PÅ LUKKET, BØRNEVENLIG VEJ

Denne nyere arkitekttegnede funkisvilla fra 2016 i Kravnsøparken er opført i forskudte plan med kompromisløse materialevalg og lækre detaljer. Villaen ligger omkranset af en ugeneret have med solrige terrasser på en lukket villavej med masser af børnefamilier og godt naboskab. Arkitekten har prioriteret lysindfald og funktionalitet, da stregerne til villaen blev sat. Lyse murstensfacader brydes af kæmpestore, velplacerede glaspartier og ovenlysvinduer lader lyset passere frit mellem etagerne.

Boligen bærer generelt præg af en udpræget sans for kvalitet og æstetik. Et eksempel herpå er de elegante Vola-armaturer alle badeværelser og ikke mindst det smukke, håndlavede snedkerinteriør i massiv eg med svalehalesamlinger, der er gennemgående i hele huset og alle rum. Komforten skrues op på max med Danfoss Link-styret gulvvarme og Genvex-anlæg samt ekstra lydisolerende Troldtektakustiklofter med spotlys overalt.

Huset er i alt på 296 etagemeter, der er fordelt på to forskudte plan og en høj, lys underetage med bl.a.
aktivitetsrum, badeværelse og bryggers. I de øverste niveauer er der åben etageadskillelse, hvilket
understreger den imponerende loftshøjde og skaber flow i hverdagens aktiviteter. En muret, gennemgående pejs i køkkenalrummet inddeler rummet i to sektioner, som begge har direkte udgang til haven. Foruden de nævnte rum byder villaen på en række værelser og disponible rum af høj kvalitet samt et master bedroom med walk-in closet og privat badeværelse. Endelig er der et gæstetoilet og en lys entré med tilstødende walk-in garderobe.

Belægning i hele haven er i massiv granit. Store skønne terrasser og en læfyldt solgård giver jer rig mulighed for at nyde foråret og sommeren, mens børnene får både trampolin og klatrestativ med rutsjebane. 

Til ejendommen hører også en stor dobbelt carport og et stort værksted på samlet ca. 100 m2.

Kontakt home på tlf. 75 13 70 11 og book en fremvisning af dette fantastiske hjem.
2016
Byggeår
4
Antal rum
3
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.662 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,831 / 26.448 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marianne Christensen
home Esbjerg

Ejendomsmægler, valuar og indehaver

march@home.dk

75137011

75137011