Kornvænget 5, Ørum, 8586 Ørum Djurs

138 m2 villa

Kontant 899.000 kr.

Ørum Djurs


Et-plans villa beliggende i roligt område i Ørum

På Kornvænget 5 i Ørum, finder I denne fine et-plans villa, beliggende på en stor og solrig grund. Ørum er en mindre by uden for Grenaa, men her er alt I skal bruge. Inden for få hundrede meter fra ejendommen, finder I byens friskole, Ørum Aktivcenter, børnehave samt indkøbsmulighed. Byen har et godt sammenhold, og der er et rigt foreningsliv. Ejendommen ligger i et roligt område, som samtidig er naturskønt.
I bliver budt velkommen i ejendommens entré, som har adgang til et mindre gæstetoilet. Videre en fordelingsgang, som byder på tre gode værelser med skabsplads. Det ene har tidligere været to værelser, men er nu lavet til et stort. Det kan nemt genetableres. Derudover finder I badeværelse med både bruseniche og karbad. Fordelingsgangen fører videre ind til ejendommens store stue, hvor der både er plads til spise- samt sofaafdeling. Herfra er der adgang til den sydvendte overdækkede terrasse. Fra stuen er der adgang til køkkenet, som også har spiseplads og dejligt lysindfald gennem stuen. Køkkenet har adgang til bryggers, med mulighed for vaskefaciliteter, samt til entréen.
Der findes ligeledes en god dobbelt garage med værksted, samt drivhus og udhus.
Til ejendommen hører en stor indkørsel. Haven består primært af græsplæne med en masse blandede træer samt enkelte frugttræer. Her er også belægning, så der er mulighed for hyggelige terrassemiljøer.
En ejendom som skal opleves! Ring til home for en fremvisning 86 32 22 66.

4Antal rum
1979Byggeår
2Antal toiletter
1124 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

899.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.423 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,272 / 4.171 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sofie Vogt
home Grenaa - Norddjurs

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

vogt@home.dk

86 32 22 66

86 32 22 66