Kongevej 31, 6270 Tønder

212 m2 villa

Kontant 1.795.000 kr.

Arkitektonisk flot murermestervilla med hele 339 etagemeter!


Beliggende i hjertet af Tønder!

Med en super central beliggenhed på Kongevej 31 i Tønder, udbydes denne yderst velholdte murermestervilla. Huset er beliggende i kort afstand til centrum og med cykelsti til såvel indkøb, gågade, fritidscenter og skole.

Huset er opført i 1944 og har et samlet etagemeterareal på i alt 339 kvm, med 127 kvm i stueplan, 127 kvm kælder samt 85 kvm på 1. sal. Udvendigt fremstår huset med en flot muret facade, tegltag samt plastik og træ/alu vinduer. Opvarmning sker ved fjernvarme og ejendommen er klassificeret med et flot energimærke C.

Indretning: Du mødes af en rummelig entré, med rig mulighed for opbevaring af overtøj m.m. Fra entréen, er der adgang til et stort badeværelse fra 2021, der fremstår med et naturfarvet klinkegulv, stor bruseniche samt et flot miljø. Husets centrum er et fantastisk køkken fra 2015, med flotte hvide låger, samt en mørk bordplade. Her er der rigtig god arbejdsplads, samt alle de fornødne hvidevarer, i en ergonomisk arbejdshøjde. Der er plads til en stor spisegruppe, hvor familien kan samles. I åben forbindelse med køkkenet, er der en fantastisk stue, med en tilhørende udestue. I stueplan er der et stort soveværelse, med et hvidt trægulv samt indbygget skabsplads. Yderligere er der i stueplan et ekstra værelse samt viktualierum. 

På 1. sal er der 4 rigtig gode værelser, der alle fremstår i rigtig god stand - Dertil er der et rummeligt badeværelse, med bruseniche og tidløst miljø. I kælderen mødes du af en flot indgang, hvorfra der er adgang til i alt 4 disponible rum. Tilhørende er der et pænt toilet, der fremstår lyst og med pænt miljø. Yderligere er der stort og funktionelt bryggers, med integreret vask samt plads til vaskefaciliteter. Kælderen har en direkte udgang til udenfor, hvilket gør det super praktisk.

Udvendig finder du nem have, med et stort plæneareal. Dejlig stor hævet træterrasse, i niveau med
stueplan. Tilhørende huset, er der en indbygget garage, carport samt et praktisk redskabsskur. 

Alt i alt en fantastisk ejendom, med en indretning der passer såvel til småbørnsfamilien og til familier med teenager, som kan indtage deres helt egen etage. 

For aftale om fremvisning kontakt home Tønder på tlf.: 74726270
7Antal rum
1944Byggeår
3Antal toiletter
808 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.469 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,391 / 8.269 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270