Kongelundsvej 109, 2300 København S

166 m2 villa

Kontant 8.295.000 kr.

Eksklusivt nybygget parcelhus tæt ved metro og grønne arealer


Hele 4 separate værelser og 2 badeværelser, samt stort alrum - Alt i hårde hvidevarer

En bolig, der kombinerer beliggenhed og indretning på bedste vis, er dét, der venter dig her på Kongelundsvej 109. Hvis du drømmer om at kalde dig selv for husejer, men samtidig vil bo tæt på byen, er dette hus lige sagen for dig.
Velkommen indenfor til 166 gode kvadratmeter i ét plan. Hoveddøren åbner op til en entré med indbygget skabsplads samt alkove. Herfra finder du det åbne leverum med højt til loftet og store vinduespartier, der sikrer et naturligt lysindfald. Det moderne køkken prydes af grebsløse overflader og integrerede hvidevarer, alt imens en spise- og sofastue kan møbleres ved siden af. Dertil kommer fire værelser, som kan anvendes efter eget ønske, hvoraf et har walk-in. Desuden er de praktiske behov på plads med et bryggers samt viktualierum. Det hele fuldendes af to flotte badeværelser med separat brus og spa-badekar med jet og bobler på et af badeværelserne.
Der er tale om et moderne parcelhus fra 2022, hvis indre er forundt de få – der er nemlig en god del relativt dyre opgraderinger af huset, som f.eks. Luxaflex elektriske plissegardiner i næsten alle rum, Miele topmodeller hele vejen rundt, damp ovn, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, samt vaskemaskine og tørretumbler. De kvalitetsbevidste materialer videreføres med køkkenbordpladen i Dekton komposit og et BWT Double system. Alt imens er der også to gange Grohe Arena Sense toilet samt to gange Grohe Bluetooth Sense vandhaner til. Med til boligen hører desuden et dejligt, ugeneret haveareal med græsplæne og et stort, flisebelagt terrassemiljø.
Sidst, men ikke mindst, kommer den sublime beliggenhed på Amager. Huset ligger i fredelige omgivelser på Kongelundsvej, 300 meter fra vuggestue/børnehave, indkøb i gang afstand samtidig med at Bella Center Metro blot er 900 meter væk, hvor Indre By kan nås på et kvarter. Ørestad er ligeledes kun en kilometer væk, og her finder du alt fra skole, gymnasium og idrætsfaciliteter samt Fields med butikker, spisesteder og biograf, lige så byder bydelen på en bred vifte af hyggelige caféer og bagerier, som du kan frekventere.
Vi ses på Amager

5Antal rum
2022Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

8.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.378 kr.

Udbetaling

415.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

47,540 / 38.570 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Jørgensen
home Ørestad

Indehaver - BA jur. & HA(jur.)

rasj@home.dk

32 48 35 00

32 48 35 00