Koldkilde 65, Elev, 8520 Lystrup

191 m2 villa

Kontant 5.395.000 kr.

Flot familievilla tæt på naturskønne omgivelser


Elev - Lystrup

home har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne familievilla beliggende i Elev, Lystrup. Boligen er veldisponeret og uden spildplads. Her kan man fornemme den kompromisløse tilgang til kvaliteten, hvor der bl.a. kan nævnes gulvvarme i hele boligen. Med sin opførelse i 2009 er boligen med minimal vedligehold og står i indflytningsklar stand. 

Derudover har boligen de seneste par år fået et helt nyt bryggers, troldtektlofter samt fået etableret ovenlysvindue i stuen. 

Når man træder ind i boligen bliver man mødt af et hjem, der emmer af stilfuldt design og generøse rum. Den lyse og luftige atmosfære strømmer igennem det åbne alrum og skaber en indbydende oplevelse, hvor dagslyset får frit spil. Her har man højt til loftet og med plads til stort spisebord, hvorfra mange gode stunder kan nydes.

I den ene ende af huset finder man tre gode og lyse værelser, hvor sælger f.eks. har valgt at bruge et til kontor. Derudover har man badeværelse samt dejligt bryggers med egen udgang til carport.

Forældreafdeling er en luksus i sig selv med walk-in og eget badeværelse med bruseniche og spabad , som giver det helt optimale betingelser for privatliv og afslapning. Fra forældreafdelingen har man ligeledes egen udgang til den skønne terrasse, hvoraf en del af denne er overdækket.
 
Videre ind i stuen har man den skønneste stue med højt til loftet og store vinduespartier, hvor lyset strømmer ind. Her er der rigelig plads til både stort sofaarrangement, lænestol og også et eventuelt "legehjørne" for børnene. Herfra er der ligeledes adgang til den skønneste overdækkede terrasse, der ligger op til hyggelige grillaftener i godt selskab med familie og venner. Denne side af terrassen er i øvrigt sydvestvendt, så man får eftermiddags- og aftensol, hvor morgen- og formiddagssolen kan nydes i forhaven, hvor der ligeledes er masser af privatliv.

Til boligen hører der en dejlig have med terrasse på alle sider af boligen, så solen nydes i alle dagstimerne. Derudover hører der også et redskabsskur og den lange og private indkørsel til boligen, som giver ro og privatliv i forhaven. På koldkilde 65 er man er i gåafstand til skole, daginstitutioner, bus og letbane, som fragter dig til Aarhus på kort tid.
home byder velkommen
5Antal rum
2009Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.250 kr.

Udbetaling

270.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,938 / 24.916 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Clausen
home Lystrup - Hjortshøj

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

ccla@home.dk

86222200

86222200